Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Pzr Oca 21, 2007 1:23 am Mesaj konusu: Tüm Enduroculara İzmit'ten Selamlar,
Merhaba,
İsmim Basri YILDIZLI, İzmit te otomotiv sektöründe uluslararası bir ABD şirketinde makina mühendisi olarak çalışıyorum. Aslen Balıkesir'liyim. 3 yıl kadar İngiltere'de kaldıktan sonra Türkiye ye dönüş yaptım ve yüksek lisansımı yaparken tanıdığım ve çok sevdiğim İzmit'te yaklaşık 2.5 senedir ikamet etmekteyim. 13 yaşından beri motosiklet kullanıyorum. Babam, abim ve geçtiğimiz yıllarda bir motor kazasında kaybettiğim dedem olmak üzere ailece motorcuyuz. Yaklaşık bir senedir 2004 model KLE 500 sahibiyim. İzmit te küçük bir kafede motorcu arkadaşlarla sürekli bir araya geliyoruz. Hemen her hafta sonu büyük bir problem olmadıkça bir araya gelip grup gezileri düzenliyoruz. www.youtube.com da *Biker boys on the way to Kerpe* adı altında bir gezimizin clip i izlenebilir. Uzun süredir siteyi takip ediyorum, ancak kendimi tanıtma fırsatı bulabildim.
Kayıt: Jan 13, 2007 Mesajlar: 192 Nerden: istanbul OFFLINE
Tarih: Pzr Oca 21, 2007 2:16 am Mesaj konusu:
hoşgeldiniz.. dedeniz için başınız saolsun allah başka kaza zeval vermesin.
geçen yaz sık sık kocaeli ye gidip geldik inşallah bundan sonrakilerde tanışma fırsatıda buluruz.
sevgiler...
Tarih: Pzr Oca 21, 2007 4:44 am Mesaj konusu:
Alıntı:
hoşgeldiniz.. dedeniz için başınız saolsun allah başka kaza zeval vermesin.
geçen yaz sık sık kocaeli ye gidip geldik inşallah bundan sonrakilerde tanışma fırsatıda buluruz.
sevgiler
Selamlar, taziyeniz için teşekkürker, Kocaeli'ye gelecek olursanız mutlaka bekleriz. Diğer arkadaşlarla da tanışma imkanı olur.
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız