| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
sekoucdal Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Ekm 30, 2006 7:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu aralar dikkatimi çekti total benzin istasyonlarında elfin
motosikletler için tasarlanmış her türlü çeşidini bulabilirsiniz.
gerçi fransaya boykot yapmamız lazım ama geçen gün ben zincir yağı aldım mecbyriyetten çok memnun kaldım. |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
| Başa dön |
|
 |
gurbuzkoyuncu Yeni Üye

|
Tarih: Pts Arl 11, 2006 11:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
| katılıyorum yağ üzerine 1 shell 2 cartrol racing motorlarda tam sentetik öneriyolar ama endroda sistem daha yavaş çalıştığı için yarı sentetik yeterli buarada WÜRT diye bir alman malzeme firması keşvettim zincir yağı ce pas sökücüde adamlar yapmış 2500 de bir sökücüyle zinciri güzelce temizliyosunuz sonra ortlama 500 de birde spreyle yağlıyosunuz cok ince bisey ama yapıştımı cıkmıyo piyasada satışı yok ford bayilerinden temin ediliyo tavsiye ederim. |
|
| Başa dön |
|
 |
plectrum Yeni Üye

|
Tarih: Sal Arl 12, 2006 7:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Castrol ve Repsol kullandım. Repsol biraz daha iyi gibi. Castrol 10\40w Scooter'lar için olan ile Repsol'ün standart 20/50w olanıydı sanırım. Motorum 100cc cup... |
|
| Başa dön |
|
 |
kivanctf Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Arl 27, 2006 12:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Motul bence en iyisi. Ama doğru zamanda değiştirilen yağ dan iyi yağda yoktur ... |
|
| Başa dön |
|
 |
HACIYATMAZ Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Oca 22, 2007 5:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
valla zaten bu en iyi yağ konusunda kafam karışıktı bu topicten sonra iiyice karıştı yakında değiştirecem honda falcon a heralde castrol 10-40 olur dimi?son kararım bu oldu şimdilik... _________________ carpe diem... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|