| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Misafir Misafir

|
Tarih: Prş Ksm 30, 2006 3:09 pm Mesaj konusu: Trans Himalaya 8/9/10-2008 |
|
|
Arkadaslar,2008 de 11 haftalik bir tura cikacagim.
En son Misafir tarafından Cum Oca 15, 2010 4:02 am tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
| Başa dön |
|
 |
tenereahmet Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Ksm 30, 2006 4:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
Size ulaşmak çok zor,üstad.Zor bir adamsın.Bu tür gezilerde her zaman ezici bir üstünlüğünüz var.Allah size motor üzerinde uzun ömür versin,gazına ve bileğine kuvvet.Hepimiz dört gözle gezilerini bekliyoruz,saygılar.  _________________ ÇÖL TİLKİSİ |
|
| Başa dön |
|
 |
delimengi Kıdemli Üye

Kayıt: Feb 15, 2005 Mesajlar: 683 Nerden: istanbul/kadıköy
|
Tarih: Prş Ksm 30, 2006 8:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
eskiya09, aslında 2008 yılı için gerçekleştirmek istediğim bir hayaldi , hayaldi diyorum zira artık vazgeçmiş durumdayım , daha kısa zamanda tüketeceğim rotalara ihtiyacım var ve buldumda sanırım , ama 2008 de istanbuldan geçerken mümkünse bir gece misafir etmek ve yolun hiç değilse irandaki bir kısmına eşlik (mesela bir gece iranda kalıp dönmek gibi) edip tek başıma istanbula geri dönerim yada kendi rotama devam ederim ( tabi istanbuldan gürbulak sınırına bir günde geçmeyi düşünürseniz ) biliyorum daha çok zaman var ama bir şekilde istanbuldan geçeceğin zaman bir şekilde karşılamak isterim
bir süredir yurt dışı rotalar çıkarmaya çalışıyorum kendime ve iş hep arap yarım adasına dayanıyor , sanırım baharda suriyeden girip bir yerlerden çıkacağım , suudi arabistanda vize konusunu öğrenmeye çalışıyorum
insan düşündükçe sürekli aklı karışıyor , tebrik ederim rotanıza karar vermişsiniz ve harika bir zamanınız var , ben hep 2 hafta içinde ne yapabilirim diye bakarken sizin 10 küsürlü haftalar yolunuz şimdiden açık olsun 2008 de umarım tanışmak üzere  _________________ www.gezginmotorcu.com |
|
| Başa dön |
|
 |
Tornado Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş Ksm 30, 2006 11:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sizi saygıyla tebrik ediyorum.İnşallah kazasız belasız gezinizi tamamlar eve dönüşte bize anlatırsınız.Gezinizde Samsundan geçer yada yakınlara gelirseniz mutlka haber verin sizinle tanışmak isterim.Abiciğim merak ettim , Ülkeler arası gezilerde işlemlerinizi güzergahınıza göre yola çıkmadan mı yoksa gittiğiniz yerde yerindemi hallediyorsunuz ? Diyelim bu planladığınız seyahat için ne gibi prosedür gerekiyor ? teşekkür ederim.Selamlar... _________________ Ercan Semizoğlu
BMW 1200GS |
|
| Başa dön |
|
 |
okuryazar Demirbaş Üye

|
Tarih: Prş Ksm 30, 2006 11:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili Eşkiya,
Yine rüya gibi yine hayal gibi bir rota çıkarmışsın. ve İnşaallah yine bir rüya gibi yaşar ve bitirirsin. Bu güzel ve uyanması güç rüyanın Samsun bölümünde bizide alırsan rüyana hele bir de bir müddet beraber gaz açabilirsek çok mutlu oluruz. Sana özendiğimizi söylememe bilmem gerek varmı. Başarılar ve kolaylıklar dilerim. İnşaallah görüşmek üzere. Sevgiler.  _________________ İçimden şu zalim şüpheyi kaldır,
Ya sen gel, ya beni oraya aldır...
Şinasi Gönenç
BMW R 1200 GS |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|