Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
tanermavi Katılımcı Üye

|
Tarih: Çrş Ksm 29, 2006 9:11 am Mesaj konusu: xt 660r lamak istiyorum yardım... |
|
|
MERHABALAR...xt 660r almayı düşünüyorum ama nasıldır,yakıt,sık arıza yaparmı,birde ani gaz açmalarda stop etme durumu varmış bu kronikmidir? kısaca tavsiye istiyorum. mesela 2004 model. en fazla kaç km'de almalıyım? dikkat etmem gereken hususlar nelerdir?
tabi önce kendi motorumu satmalıyım
http://www.endurocu.com/modules.php?name=NukeC&op=ViewCatg&id_catg=36 |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
tenereahmet Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Ksm 29, 2006 10:49 am Mesaj konusu: |
|
|
İstemiş olduğunuz motosiklet günümüz motosiklet teknolojisinin en ilerisi.Ancak çalışma sistemi tamamen elektronik olduğu için dışarıdan en iyi ustanın bile müdahalesi hemen hemen imkansız gibi.yakıt ve ateşleme ilgili sorunlarında kesinlikle servise endesklisin.Artık japonlarda uyandı ürettiklerini mutlaka servise bağımlı olarak çıkarıyorlar,tabi rakamlar çok ciddi.Tüm bunlardan sonra xt 660r kötüdür yada işe yaramaz anlamına gelmiyor.Ancak karar verirken bu ayrıntılarıda göz önünde bulundurman gerekiyor.Bence etrafında motosikletinin sorunlarını halledebileceğin iyi ustaları bul ve karbüratörlü olanlardan yana tercihlerini kullan derim.Ama benim parasal durumum iyi dersen size kesinlikle bu makineyi öneririm sınıfınde tek silindir olan makinelerin en iyisi ve parça sorunu olmayan güçlü,seri,çok çevik bir motosiklet.  _________________ ÇÖL TİLKİSİ |
|
Başa dön |
|
 |
WeaponX Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş Ksm 30, 2006 12:26 pm Mesaj konusu: Re: xt 660r lamak istiyorum yardım... |
|
|
tanermavi demiş ki: |
ani gaz açmalarda stop etme durumu |
bu normal bir şey değil mi? yani motoru boğma manasında söylüyorum. |
|
Başa dön |
|
 |
tenereahmet Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Ksm 30, 2006 2:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar benim anlayamadığım piyasada satılık olan xt 660r ları ne kadar sürmüşlerde bu tecrübelere sahip olmuşlar.Hepsi en fazla 10000 km de.Yazıktır önce sürücüler hatayı kendilerinde arasınlar.Beceremiyorsa,korkuyorsa makinenin ne suçu var.Trabzobda kullanan arkadaşlarım var,hatta ben bile zaman zaman kullanıyorum bahsettiğiniz sorunları asla yaşamadık.Zira yamahanın enjeksiyon sistemi kesinlikle sorunsuzdur.Fakat benzin kesinlikle temiz olmalı ve sistem asla kurcalanmamalı.  _________________ ÇÖL TİLKİSİ |
|
Başa dön |
|
 |
vetmemo Demirbaş Üye

Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1299 Nerden: İstanbul-Anadolu
|
Tarih: Prş Ksm 30, 2006 2:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kaan ,bu makinayı daha önce kullanmıştı.Enjeksiyon sistemi hakkında memnuniyetsizlik var.Kaan bu konuda master yapmıştır,diyebilirim.  _________________ TENERE 660
 |
|
Başa dön |
|
 |
|
|