Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Endurocu Olarak Pek Beğenmem |
Racing |
|
51% |
[ 270 ] |
Scooter |
|
22% |
[ 116 ] |
Chopper |
|
26% |
[ 141 ] |
|
Toplam Oylar : 527 |
|
Yazar |
Mesaj |
dayco Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Arl 11, 2006 10:27 am Mesaj konusu: |
|
|
chopper... |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
_ThunderbolD_ Yeni Üye

Kayıt: Dec 25, 2006 Mesajlar: 1 Nerden: balikesir/bandırma...boşvergitsin aldıırmaa :)
|
Tarih: Prş Arl 28, 2006 9:26 am Mesaj konusu: |
|
|
TA6B ye katılıyorum kelebek olayında şööle bi cam yansımasının karşısında kendimi gördümde  _________________ ... der ahm.. |
|
Başa dön |
|
 |
samsun216 Katılımcı Üye

|
Tarih: Prş Arl 28, 2006 10:57 am Mesaj konusu: |
|
|
bende racinglere oy verdim.Racingeler liderliği önde götürüyor sanırım
daha önce scooter kullandım rahattı.MZ de kullandım o da rahattı.Ama bi arkadaşımın racing'ini kullanmıştım.Hem yere sıfır gibi.Hem kullanışlı değil en önemlisi rahat değil.İyidir hoştur tipi iyidir ama tarzı değil.NAked felan diolar heralde tilt oluyorum yaf o motorlara...
gerek oturuş pozisyonu gerek artçının oturabileceği konum (çatal açık) bence çok sakat.
Ama beana deselerki Bi tane 1000 lik racing vercez.Alırım.Alırım satarım öldü fiyatına.Bi tane KLR650 alırım.  _________________ KMX 125...her zaman arazi derim...her zaman KMX derim.. |
|
Başa dön |
|
 |
serpico Katılımcı Üye

|
Tarih: Prş Arl 28, 2006 6:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
benim için RACEdir...
Evet, motorcunun felsefesi ve motorsikleti ne amaçla kullandığı çok önemlidir ama, farklı kullanım koşullarına uygun olmayan tek motor sınıfı olduğu içindir belki...
ama kullanmadan fazla da bir yorum yapmak istemiyorum!!! _________________ "KAZAN KAZAN DOST KAZAN, PARAYI HERKES KAZANIR"
MOTORSİKLETİM EN VEFALI AŞKIMDIR:) |
|
Başa dön |
|
 |
drvedat Katılımcı Üye

|
Tarih: Prş Oca 11, 2007 1:24 am Mesaj konusu: |
|
|
racing motor bana en uzak motor.şehir içinde scooter kullanabilirim.yaşlandığımda da cruiser olabilir ama şu anda enduro yu hiç bir motora değişmem.heryere giderim.en güvenli en dengeli motor gibi geliyor bana.  _________________ Dr.Vedat DEMİRTAŞ
A Rh(+)
bmw f650
0 532 415 49 21
balıkesir-merkez
kaskınız başınızda, donanımınız tam, farınız ve yolunuz açık olsun. |
|
Başa dön |
|
 |
|
|