Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
herkese selam
10 yıldır ehliyetli motorcuyum kendi çapımda.Naçizane görüşüm bir endurocu olarak
Motorcu ruhunu hep enduro ve cross motorlarda hissettim
ama işe giderken commuter (ybr) den de gayet memnun kaldım.
1 aydır nx650'min arızasından dolayı gsx750 racing kullanıyorum tahminimden çok daha iyi hız, ivmelenme,yol tutuş ve trafikte gayet keyifli..
Tek zevk almadığım, almayıda başaramadığım CHOPPER:(
Tarih: Çrş Ksm 08, 2006 6:35 pm Mesaj konusu:
WeaponX demiş ki:
önemli olan kullanılan motor değil zihniyet.
racing kullanan mülayim adamlar olduğu gibi enduro kullanan terbiyesizler de mevcuttur.
ama benim özellikle sevmediğim tarzlar;
1) sanayide kalfa olup cadde/bebek/kızılkayalar önünde motoru parkedip kasım kasım gezinmeyi sevenler
2) muhtelif motorlarla olmadık yerde tersten giden, gazlayan, kaldırıma çıkan gıda nakliyecisi veletler
3) kaldırımdan gitmeyi elzem görüp "n'arıyon lan burda?" dediğimde çekil acelem var deyip göğsüne darbe yiyerek yere yapışmayı seven kuryeler
bu tiplemelerin değişik yaşlarda ve statülerde bisiklet ve otomıobil ile aynı tutumları sergilediğini de görebiliriz.
bu spesifikasyonlar dışında kalan herkese saygı duyarım. ister peynirli craxlansın ister acılı, önce insan olmak lazım
Çok güldüm eyvallah... Bu arada etkinliklerin içine kızılkayalarda hamburger yemeyi de eklerseniz harika olur _________________ BE YOUR SELF,
NO MATTER WHAT THEY SAY!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız