Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Cum Ekm 20, 2006 5:39 pm Mesaj konusu: 390 tonluk kaya kamyonu da OTOMATİK vitesli ??
Scooterları araç sınıfına koymayalım deyince aklıma toplumun en çok sevilen ve beğenilen dev cipleri,minivanları ve daha sonra da ağır iş kamyonları geliverdi.
Maalesef onların da otomatik olduğunu hatırlayın ve onların hangi sınıfa girdiğini sizler buluverin.Aynı görüşle bu araçların da özürlülerce mi kullanıldığını söyleyeceksiniz. _________________ Yamaha Touching Your Heart
M.Teoman(X-Max'06)UlUtaş
Safety First then RIDE!
Tarih: Cum Ekm 20, 2006 9:27 pm Mesaj konusu:
Ben de kendimi en fazla racing motorlara uzak hissediyorum.Bakıyorum da sanki sürücü motoru değil de motor sürücüyü kullanıyormuş gibi bir görüntü ortaya çıkıyor.Ben bu durumu şuna benzetiyorum.Hani bazen sokakta görmüşsünüzdür.Gayet narin bir bayan, elinde ise ayağa kalktığında kendi boyunu geçebilecek bir köpeği gezdirir.Daha doğrusu gezdirmeye çalışır.Daha çok da köpeğin istediği yöne gidilir.Bu arada bayan "önümüze bir kedi çıkmaz umarım" diye dua etmektedir.Şehiriçinde racing kullanan arkadaşlar hele trafikte iki büklüm arabaların arasından geçmeye çalışıyorlar ya,eminim çoğu trafik lambası kırmızı yansın da biraz belimi dinlendirsem diye dua ediyordur(güzel hatunlara durumu çaktırmadan tabi..) Ama hepsine saygı duyuyorum elbette.Sonun da onların da ruhunda motor sevdası yer etmiş.Sadece tercihlerini farklı yönde kullanmışlar.Ama enduro öyle mi..Sanki altınızda sizi ıslak, kuru, asfalt, çamur ,düz, tepe heryerden geçirebilecek bir atın üzerindesinizdir.Onunla gidemeyeceğiniz yer yoktur.Trafikte bir arabanın yanında durduğunuzda , sürücü önce sizin dizlerinizi, sonra deponun üzerindeki markayı, daha sonra da başını biraz havaya kaldırıp sizi farkedecektir.Biraz sonra ise daha birinci vitese takmadan sizin plakanızı okuyacağından haberi yoktur.Kısacası enduro bambaşkadır.. _________________ Rüzgarın sesini duyduğum sürece özgürüm..
TA 650
Tarih: Cmt Ekm 21, 2006 6:45 pm Mesaj konusu:
bir zamanlar her tarz motordan bir tane vardı garajımda
hepsinide çok sevdim severimde sucutermidr nedir bir onu
layıkı ile kullanamaım ve elveda dedim kısa zamanda
scooter bana artık çok uzak
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız