Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
AykutErda Değerli Üye
|
Tarih: Prş Ekm 05, 2006 8:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
TEO,dostum;sen neredesin kardeşim yaa.Öyle bir makine var altında ve ben seni tanımıyorum.Dostum ben neden solo çıkıyorum biliyormusun;sen beni aramadığın için.05333524180 yani beni ara,birlikte yapalım şu işi.Sonra Antalya'dan Nezih bizi azarlıyor,madara oluyoruz... |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
AykutErda Değerli Üye
|
Tarih: Prş Ekm 05, 2006 8:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
BAŞÇELİK,dostum;evet ben oyum lakin 2 senedir niye görüşemedik biz,beni arayın,şöyle Ankara'da sıkı bir toprak ekibi kuralım.05333524180 |
|
Başa dön |
|
|
AykutErda Değerli Üye
|
Tarih: Prş Ekm 05, 2006 8:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
TA6B,dostum sağol,ne derler'' GÖREN GÖZLER GÜZEL'' |
|
Başa dön |
|
|
bascelik Katılımcı Üye
|
Tarih: Prş Ekm 05, 2006 8:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aykut abi siki toprak ekibi kurulu zaten. buyur bekleriz. Yalniz cok sarp yerlere giriyoruz biz, acerbis depoyu cizdirme sonra
saka bi yana 3, 5 arkadas mutevazi kendi capimizda takiliyoruz. cogunlukla off road yapiyoruz pek patika yol kullanmiyoruz. bi arkadasimizda da XR var. onla da tanismis olursun. XR konusunda baya bilgi ve tecrubeye sahiptir (ama cok mutevazidir kendisi belli etmez). bu pazar benim motor bakimda oldugundan pistte takilcaz, saolsun arkadaslar motorsuz birakmiyo beni pistte onlarin motorlara biniyorum piste gel istersen. telefonla da konusuruz.
Yarin yolun GIMAT'a duserse Baskent Motosiklet Metin Usta da olucam. orada da konusuruz. |
|
Başa dön |
|
|
Picasso Tecrübeli Üye
|
Tarih: Prş Ekm 05, 2006 8:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
ellerin yüreğin dert görmesin hocam makinene sağlık.
doğa güzel, hava güzel,niyet güzel olunca dağ bayır bizim olmuş.
sağol. _________________ Murat Osman Atasoy RAMZEY QM 200 CROS SAMSUN |
|
Başa dön |
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|