| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
frost Tecrübeli Üye

|
Tarih: Cum Nis 28, 2006 7:30 am Mesaj konusu: |
|
|
profi şaka değil ciddi ciddi soruyorum herkes motorcu doğmuyorki herşeyi bilsin motorun yağ deposu 2.5 litre bu arada _________________ beni öldürmeyen herşey beni güçlendirir. |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
| Başa dön |
|
 |
profi66 Tecrübeli Üye

Kayıt: Jun 23, 2005 Mesajlar: 192 Nerden: www.villalevent.com
|
Tarih: Cum Nis 28, 2006 9:39 am Mesaj konusu: |
|
|
| frost demiş ki: |
| profi şaka değil ciddi ciddi soruyorum herkes motorcu doğmuyorki herşeyi bilsin motorun yağ deposu 2.5 litre bu arada |
alınmadın umarım yazdıklarımdan, mantıklı düşünecek olursan sen 2,5 lt yağın 1 tl sini değiştireceksin yağın viskozitesinde bir derece iyileştirme sağlıyacaksın ancak bu çok uzun ömürlü olmayacak bence yağı siyan etme aynı teknik özellikteki farklı marka bir yağla birlikte kullan. _________________ A (Rh+) mpank DR800Big / TE510E / GSXR750
Filleri kuyruğundan çekerek
Tepeleri aşırtmaktı görevim
Günler bitti filler tükenmedi
Ben elimden geleni yaptım
Gerisini siz tamamlayın.
(İsmail CEM) |
|
| Başa dön |
|
 |
frost Tecrübeli Üye

|
Tarih: Cum Nis 28, 2006 10:55 am Mesaj konusu: |
|
|
sevgili profi ben yağı ve yağ filitresini 3000 kilometre önce değiştirdim ve 5000 km yi doldurunca hemyağı hemde yağ filittresini değiştireceğim
şindi koymayı düşündüğüm 1litre yağ sadece 2000km sonra değişecek benim amacım hem elimdeki 1litre yağ boşa gitmesin hemde motor biraz rahatlasın düşüncesi ama tabi motora bir zararı yoksa
repsolün klr650ye olupolmadığını bilmem ama repsolu motora aldığım yerde 500km bakımında servis koydu.bende elimde var diye kullanıyorum ama madem kaawasaki shell10-40 öneriyor bende shell kullanırım bundansonra _________________ beni öldürmeyen herşey beni güçlendirir. |
|
| Başa dön |
|
 |
profi66 Tecrübeli Üye

Kayıt: Jun 23, 2005 Mesajlar: 192 Nerden: www.villalevent.com
|
Tarih: Cum Nis 28, 2006 5:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
| frost demiş ki: |
sevgili profi ben yağı ve yağ filitresini 3000 kilometre önce değiştirdim ve 5000 km yi doldurunca hemyağı hemde yağ filittresini değiştireceğim
şindi koymayı düşündüğüm 1litre yağ sadece 2000km sonra değişecek benim amacım hem elimdeki 1litre yağ boşa gitmesin hemde motor biraz rahatlasın düşüncesi ama tabi motora bir zararı yoksa
repsolün klr650ye olupolmadığını bilmem ama repsolu motora aldığım yerde 500km bakımında servis koydu.bende elimde var diye kullanıyorum ama madem kaawasaki shell10-40 öneriyor bende shell kullanırım bundansonra |
böyle düşünüyorsan ve yağ değişim zamanın gelmediyse olabilir değiştir diyeceğim ama yine de elindeki 1 lt yağa yazık olacak, sen o yağı ne olur ne olmaz diyerek bir köşede sakla bence, belki bir gün denk gelir kullanırsın.
kawasakinin ne önerdiğine karışmayacağım ama ben CASTROL GPS 4T önereceğim, farkını hissetmezsen buradayım  |
|
| Başa dön |
|
 |
okuryazar Demirbaş Üye

|
Tarih: Cum Nis 28, 2006 9:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
| profi66 demiş ki: |
| okuryazar hocama beni bunları yazmaya ikna ettiği için teşekkür ediyorum. |
Asıl ben sana teşekkür ederim profi66 ..Ama haklı çıktım değil mi? Bak yazdınız çizdiniz, topiğin havası değişti. Tekrar teşekkürler. Sevgiler. _________________ İçimden şu zalim şüpheyi kaldır,
Ya sen gel, ya beni oraya aldır...
Şinasi Gönenç
BMW R 1200 GS |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|