| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
profi66 Tecrübeli Üye

Kayıt: Jun 23, 2005 Mesajlar: 192 Nerden: www.villalevent.com
|
Tarih: Çrş Nis 26, 2006 11:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
| harduro demiş ki: |
Kime inanacağız peki arkadaşlar???
Sonuç nedir??
Ben full-sentetik kullanıyorum.. Yanlış mı yapıyorum??
Hala öğrenemedim..
Yine de bildiğim birşey var ki ne kullanırsak kullanalım , motoru yağsız bırakmayalım , hatta zamanından önce değiştirelim... |
nezih hocam aslında işin özü açıp şakire sormak sen bu motorda ne yağ kullanıyorsun diye değilmi  _________________ A (Rh+) mpank DR800Big / TE510E / GSXR750
Filleri kuyruğundan çekerek
Tepeleri aşırtmaktı görevim
Günler bitti filler tükenmedi
Ben elimden geleni yaptım
Gerisini siz tamamlayın.
(İsmail CEM) |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
| Başa dön |
|
 |
frost Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş Nis 27, 2006 2:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
hazır yağ topiği açılmışken bir soru soryım
ben motor yğımı(repsol) motoru aldığım bayiden izmirden almıştım fakat çnakklede rpsol yağ yok bende çnkkalede bulaabileceğim bir marka kullanıcam
ama elimmde 1litre kdr yağ kaldı repsol şindi ben yağ deposundan elimdeki yağ miktarı kadaar yağ çeksem yerine elimdeki yaağı koysam bunun bir sakıncası olurmu
elimdeki miktar tüm yağı değiştirmeye yettmiyeceğinden ve bi motor yağı almak
için izmire gidemeyeceğimden elimdeki yağın boşa gitmesini istemediğimden böyle bişey düşündüm nedersiniz bi sakıncası olurmu _________________ beni öldürmeyen herşey beni güçlendirir. |
|
| Başa dön |
|
 |
vetmemo Demirbaş Üye

Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1299 Nerden: İstanbul-Anadolu
|
Tarih: Prş Nis 27, 2006 2:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
klr 650 için repsol de yarı sentetik yağ yok bildiğim kadarı ile.
Kawasaki endurolar da shell 4T 10w-40 yarı sentetik motor yağını öneriyor. _________________ TENERE 660
 |
|
| Başa dön |
|
 |
profi66 Tecrübeli Üye

Kayıt: Jun 23, 2005 Mesajlar: 192 Nerden: www.villalevent.com
|
Tarih: Prş Nis 27, 2006 5:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
| frost demiş ki: |
hazır yağ topiği açılmışken bir soru soryım
ben motor yğımı(repsol) motoru aldığım bayiden izmirden almıştım fakat çnakklede rpsol yağ yok bende çnkkalede bulaabileceğim bir marka kullanıcam
ama elimmde 1litre kdr yağ kaldı repsol şindi ben yağ deposundan elimdeki yağ miktarı kadaar yağ çeksem yerine elimdeki yaağı koysam bunun bir sakıncası olurmu
elimdeki miktar tüm yağı değiştirmeye yettmiyeceğinden ve bi motor yağı almak
için izmire gidemeyeceğimden elimdeki yağın boşa gitmesini istemediğimden böyle bişey düşündüm nedersiniz bi sakıncası olurmu |
biliyorum şaka yapıyorsun, öyle değilse bile olmalı, şakadır bu şak şaka!!
diyorum ve ekliyorum kendini kandırmış olursun tabiiki motorun aldığı toplam yağ 1 lt civarı değilse. |
|
| Başa dön |
|
 |
Kaptan Değerli Üye

|
Tarih: Prş Nis 27, 2006 9:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Repsolun 10-40 yağı var,ama ne kadar sentetiktir bilmem,ve evet doğrudur,KLR 650 için üreticisinin tavsiye ettiği yağ 10-40 tır..(eğer yaşadığınız bölgede sıcaklık 50 dereceleri aşmıyorsa ve - 10 ların altına düşmüyorsa.. ..
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|