Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
bonzo Yeni Üye

|
Tarih: Cum Mar 24, 2006 10:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
way canına yandımın yawww... arkadaşlar ölcem kıskançlıktan herkes teker teker ktm leniyo nihayet kavuşuyo veya rüyalarını gerçekleştiriyo. kardeşim ben ne zaman burda bas bas bağırcam artık benim de bi ke te mem oldu diye:((((
hayırlı olsun kazasız belasız bol kilometrelerle inşallah( tabi ormanda ufak tefek düşmeler sayılmaz ) hehee |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
keops Değerli Üye

|
Tarih: Prş Şub 12, 2009 10:21 am Mesaj konusu: |
|
|
oncelıkle hayırlı olsun abıcım.senın resımlere bakarken kısa sure once yasadıgım anlar geldı aklıma ve o heyecanla yazıyorum,bende yenıbır ktm250 ecx racing aldım ve o gce sabah olmasını bekleyemedım sonunda gunes dogdu ve ben ipleri koprdım. gercekten ınsanı kıskırtan bır makıne eskı racıngcı olarak cros un tadını cıkarmakla meskulum 450 ecx ile nokatayı koymak umuduyla.kazasıs kırıksıs ıyı kazılar  |
|
Başa dön |
|
 |
Navihawk Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Şub 12, 2009 11:05 am Mesaj konusu: |
|
|
3 SENE ÖNCEKİ heyecanının şimdilerde de bir 530 KTM ile devamı dileğiyle,selam sevgiler iletiyorum.. _________________ Yamaha Touching Your Heart
M.Teoman(X-Max'06)UlUtaş
Safety First then RIDE!
Seni hiç unutamadım ELENOR |
|
Başa dön |
|
 |
pelletizer Demirbaş Üye

|
Tarih: Prş Şub 12, 2009 1:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
Harduro KTM ,in hayırlı olsun keyifli geziler dilerim..  _________________
  |
|
Başa dön |
|
 |
harduro Demirbaş Üye

|
Tarih: Prş Şub 12, 2009 8:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
keops demiş ki: |
oncelıkle hayırlı olsun abıcım.senın resımlere bakarken kısa sure once yasadıgım anlar geldı aklıma ve o heyecanla yazıyorum,bende yenıbır ktm250 ecx racing aldım ve o gce sabah olmasını bekleyemedım sonunda gunes dogdu ve ben ipleri koprdım. gercekten ınsanı kıskırtan bır makıne eskı racıngcı olarak cros un tadını cıkarmakla meskulum 450 ecx ile nokatayı koymak umuduyla.kazasıs kırıksıs ıyı kazılar  |
keops, 23 Mart 2006 da KTM eve teslim edildiğinde açmıştım bu başlığı..
Eski günleri yeniden yaşattın bana teşekkürler... |
|
Başa dön |
|
 |
|
|