Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
NTT Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Oca 31, 2006 9:30 am Mesaj konusu: XR 650 R |
|
|
selam hondacı arkadaşler
XR 650 R fiyatı bana oldukça uygun geldi ve almayı düşünüyorum ancak söylentilere göre plaka problemi falan diyorlar ,var mı böyle birşey ?ayrıca bu canavarı bilen kişilerden biraz bilgi almak isterdim ! ,eksi ve artılarını anlatabilecek birileri var mı ?değer mi bu canavarı almaya ? zira yanlış birşey yapmak istemiyorum ,bazı kişilerden çok olmsuz şeyler duydum ! mesela çok vibrasyon var diyorlar ! ancak sizlerede danışmak istedim .
şimdiden teşekkür ederim  _________________ www.borusanboru.com |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
vetmemo Demirbaş Üye

Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1299 Nerden: İstanbul-Anadolu
|
Tarih: Sal Oca 31, 2006 9:34 am Mesaj konusu: |
|
|
Çin mallarından uzak dur derim.  _________________ TENERE 660
 |
|
Başa dön |
|
 |
NTT Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Oca 31, 2006 9:54 am Mesaj konusu: |
|
|
vetmemo demiş ki: |
Çin mallarından uzak dur derim.  |
doktorum veterinerim ,değil Çin ,isterse Papua olsun yeterki Touratech 'le işim olmasın bu arada ,bu vesile ile seni kutlamak isterim , şu forum larda vallahi senin kadar olgun ve senin kadar espiri anlayışı olan ,espirileri kavramasını bilen ,yine aynı şekilde cevap verebilen yok diyorum ! seni şahsen de tanıyorum ki zaten net dışındada kaliteli bir insansın ama yinede kutlamak istedim ! ( bugün duygusal günüm kusuruma bakma mehmet abim ) inşallah bunu "biryerlerini yerim muhabbeti" olarak algılanmaz sonucta tanıyoruz birbirmize boşver kim ne derse desin abi konuyuyu dağıtın haberin olsun  _________________ www.borusanboru.com |
|
Başa dön |
|
 |
xr650r Tecrübeli Üye

|
Tarih: Sal Oca 31, 2006 10:07 am Mesaj konusu: |
|
|
kaç yıldır ne kullanıyosun (xr650r kullanabilecek misin), ne amaçla kullanacaksın (amacına uymayabilir)
yukardaki sorulara cevap verirsen sana uyar/uymaz derim
bu arada çin malı xr650r da hiç fena değil, gerçi taiwan xr650r gibi olamaz ama. _________________ Hakan KAHVECİOĞLU-Honda XR650R-SKY TEAM ST200TR |
|
Başa dön |
|
 |
Haluk Tecrübeli Üye

|
Tarih: Sal Oca 31, 2006 10:53 am Mesaj konusu: dehşet bir makina |
|
|
NTT, XR650r(HAKAN) abinin laflarını yabana atma iyi bir moto kullanıcısı ve kullandığı alet (xr650r)dehşet bir makina,zaptedmesi oldukça güç tam bir profosyonel işi bir kaç kere gezilere gittik beraber aman allahım diyorum başka bir şey demiyorum.uzun lafın kısası düşünüyorsan al derim...
Saygılarımla... _________________ Haluk Akkaya |
|
Başa dön |
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|