Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
end650 Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Mar 06, 2019 8:20 pm Mesaj konusu: Bir tutkudur Enduro! |
|
|
Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir. En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla gidemeyeceğim coğrafya, giremeyeceğim yol yoktur der. Kaslıdır bir kaplan, bir panter, bir jaguardır. Doğada yaşar. Adı duyulmamış diyarlara götürür. Teknolojiyle çok işi olmaz. Süslenmek, kromaj sevmez. Bir gidon-şase, iki lastik, bir de saf bir motora sahiptir cigeri, katıksız sade. Sahibini alır götürür uzaklara. Dere, tepe, dağ, bayır, çayır olur, yol seçmez. Doğada özgürlüğüne düşkün olanların atıdır. Bir tutkudur. _________________
 |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Çrş Mar 06, 2019 11:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ahmet hocam eline koluna sağlık teşekkürler. Yazdığın bu kısa ve anlamlı yazıyla hislerimize tercüman oldun.
Bir ENDURO ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi... Öyle gaza geldim ki şu anda atı eğerleyip dağa taşa vurasım var  _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
end650 Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Mar 07, 2019 5:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
Özledim çok özledim .Baraj tünellerin den geçişimizi hatırla .Üstümüze başımız çimento tozu olmustu. Bu tip maceralar enduronun kıymetini daha güzel anlatıyor.Ey gidi günler..inşallah yeni maceralar dileğiyle... _________________
 |
|
Başa dön |
|
 |
MilyapaR Katılımcı Üye

|
Tarih: Cum Mar 08, 2019 7:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tebrikler çok güzel anlatmışsınız |
|
Başa dön |
|
 |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Cum Mar 08, 2019 8:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
end650 demiş ki: |
Özledim çok özledim .Baraj tünellerin den geçişimizi hatırla .Üstümüze başımız çimento tozu olmustu. Bu tip maceralar enduronun kıymetini daha güzel anlatıyor.Ey gidi günler..inşallah yeni maceralar dileğiyle... |
Çok güzeldi gerçekten.. en arkadan ben geldiğim için yuttuğum çimento tozunu unutmam mümkün değil..
Çadırları kurup odun ateşinde yediğimiz balıklar ve gece sabaha kadar yaptığımız sohbetler harikaydı  _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
|
|