Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Çrş May 03, 2017 3:00 pm Mesaj konusu: KNMASTER Kask Bluetooth Intercom / Tekli / 1km. / Radyolu |
|
|
Arkadaşlar bugün Erkan hocamdan gelen bir mesajı paylaşıyorum. Malum bildiğiniz N11.Com sitesinde indirime giren;
KNMASTER Kask Bluetooth Intercom / Tekli / 1km. / Radyolu kulaklık
FATURALI VE GARANTİLİ + AYNI GÜN ÜCRETSİZ KARGO
Fiyat: 374,90 TL yerine 224,90 TL
Sipariş vermek isteyenler ellerini çabuk tutsun. Az sayıda olan ürün kapış kapış gidiyor.
Alan ve kullanan kişilerin yorumları da hoşuma gitti. Kendime bugün hemen 1 adet sipariş verdim..
Sizlere de tavsiye ederim. (Topic reklam amaçlı olmayıp bilgi paylaşımı amaçlıdır)
http://urun.n11.com/intercom-ve-bluetooth/knmaster-kask-bluetooth-intercom-tekli-1000m-radyolu-P101662356
 _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
suzeko Suzuki Grubu

|
Tarih: Çrş May 03, 2017 7:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
Gökşin hocam, ürün fiyat/performans olarak gayet başarılı. 800 metre 3 cihaz arası net konuşma mesafesi, radyo, blutooth telefon bağlantısı ile telefon konuşması-müzik-navigasyon komutlarını dinleme gibi özellikleri var. Montajı gayet kolay. 2 kulaklık olması da avantaj. İhtiyacı olanlara tavsiye ederim. Markalı olan emsalleri 700 -1000 tl arası. _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
 |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Prş May 04, 2017 5:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sana katılıyorum Erkan hocam. Bu arada dün verdiğim ürün siparişi hızlı ve şaşırtıcı bir biçimde Yurtiçi Kargo aracılığı ile bugün saat 17.00'da elime geçti.
Ürünü hemen paketinden çıkarttım ve görselleri sizlerle paylaşıyorum.
İlk izlenimlerim çok olumlu diyebilirim. Cihazın zarar görmemesi için köpüklü ve güvenli bir pakete koyup fatura + irsaliye ile kargolamışlar.
Test için kaska monte edip kısa bir tur yapmam lazım. Detayları sizlerle yine paylaşıcam bizi takip edin
 _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
|
|