Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Sal May 02, 2017 8:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aldebaran demiş ki: |
sen zaten herşeyi yapıyorsun, baştan niye götürmüştün ki?
kolay gelsin inşallah |
Tam ben diyecektim ki lafı ağzımdan aldın Serdar
Arkadaş macerayı (!) seviyor
 _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
turkizmir Demirbaş Üye

|
Tarih: Sal May 02, 2017 10:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
eşşeğim ben yaaa, vurun sopayı
İzmirde İKARUS d,ye bir servis var, motoru bir elektirksel arızanın tespiti ve giderilmesi için vermiştim. enjeksiyon sistemine sızan sudan dolayı çalışmama problemi...
Az önce motorun üzerindeki switchleri şalterleri manuel kitabından hatlarını ararken bir şalterin olmadığını gördüm..
Şanzımanın arka tarafına monte edilen nötr şalteri yerinde yok ; ÇALINMIŞ!!!
Bu sebeple Şanzıman Boşta iken akışları elektrik anahtarıyla kesen bir şalter olmayınca N yandığında motor her viteste marşa basıldığında debriyaj manetini çekmeden çalışabiliyor, ve hareket halindeyken de N ışığı sönmüyor...
Bir insan bu kadar alçaldıysa, ben bir şey demiyorum daha...
ben o parçayı alıp yerine takacağım ama her yerde bu hırsızlığı yapan ismi reklama devam...
Dostları varsa burada , iletsinler kendisine bulamaycağımı sanıyordu muhtemel ama unuttuğu bir şey vardı, ben o motoru komple söküp topladım. her santimetresinin fotoğrafı var elimde, toplarken karıştırmayayım diye...
Çaldığı roleleri de , kesip aldığı soketleri de gidip alırım, nötr şalterini de...
ama o HIRSIZ IKARUS artık... |
|
Başa dön |
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|