Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Philet0ast3r Katılımcı Üye

|
Tarih: Sal Şub 09, 2016 12:55 pm Mesaj konusu: MOTOSAR - Her Motorcunun Bakması Gereken Yer |
|
|
Merhaba arkadaşlar. Konu MOTOSAR grubumuz ile ilgili bilen arkadaşlar olabilir belki ama bilmeyenler için çok önemli bir grup.
Motosar - Moto search and rescue ( Moto arama kurtarma ) anlamı taşıyan her şehirde gönüllüleri bulunan Cc marka model vs fark etmeden gönüllü şekilde yardımlaşmayı ön plana çıkaran bir gruptur. Amaç yolda kalan motorcu kardeşlerimize nerede olursa olsun yardım etmektir. Maddi bir beklenti içinde olmadan tamamen gönüllülük esasına dayana bir yardımlaşma grubudur. Facebook kullanan arkadaşlarımızın gruba gelmesini şiddetle tavsiye ederim.
NOT : Grup üye sayısının fazla olması tamamen yardımlaşmayı arttırmak içindir. Güvenlik için kapalı bir gruptur. Kimse maddi anlamda bir şey beklemeden, bugün ben yolda kalana yardım edersem yarın onlarda bana yardım eder mantığı ile kurulmuş başka bir amacı olmayan bir oluşumdur. Gerekli açıklamalar grup içerisinde mevcuttur.
 _________________ ( Eskiden )Kadırga GY250 ( 6B ) |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
Aldebaran Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Şub 10, 2016 7:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bravo, geçen biz de arazide bişey olursa ne yapalım diye konuşuyorduk benzer şekilde. _________________ Vasıfsız Endurocu
Voge 300 Rally |
|
Başa dön |
|
 |
|
|