Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Aldebaran Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Ksm 27, 2015 1:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
Karışık bişey değil abi, benim motoru satmam lazım önce. Sonra bi crf alsam diyordum. sonra aklıma onu Rally Raid yamak geldi. çünkü onların duruşuna bayılıyorum. sonra body kit var mı diye bakarken, zaten osaka fuarında mart ayında crf250 Rally diye bir konsept duyurmuş honda, onu gördüm. alet tam ihtiyacım olan şey. yani beni tanıyor sanırım orada bazı mühendisler. benim için yapmışlar. o yüzden soruyorum Göksel'e,milano da var mıydı diye. görünüşü aynen crf450 gibi ama plakalı falan. eğer fuara falan gelirse ve makul fiyat olursa düşünebilirim. yoksa alternatif olarak kendim yapmayı deneyebilirim. ahanda burdan bakın...
http://www.advpulse.com/adv-bikes/crf250-rally-new-honda-adventure-bike/ _________________ Vasıfsız Endurocu
Voge 300 Rally |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
berkcigdem Katılımcı Üye

|
Tarih: Cmt Ksm 28, 2015 12:14 am Mesaj konusu: |
|
|
TA6B demiş ki: |
berkcigdem, hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin motorun çok güzel görünüyor..
Sitede Ténéré kullanıcılarının sayısı artıyor Bir de Facebook paylaşım grubumuz var.
Bilmiyorum siz de gruba üyemisiniz? Bu da benim mavi boncuğum
 |
Mavi renginide beğeniyorum ben baya çok canlı duruyor motorda. Türkiyeye getirmedikleri kahverengisi var yada kum rengi diyelim asıl ona baya bitiyorum abi.
Facebook kullanmadığım için malesef ordan takip edemiyorum ama burdan gezi bidirimlerini , toplantı , buluşma etkinliklerini haber verdiğiniz sürece sizlere katılıcam abi  |
|
Başa dön |
|
 |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Cmt Ksm 28, 2015 1:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
Forumlar onun için var Berk, bilgi paylaşım ve haberleşme için... Seviyorum forumları.
En azından geçmişe dair gezi yazıları, videolar ve fotoğraflara ulaşabiliyor insanlar.
Ve kullanıcılar bir sorunla karşılaştıklarında motorunun model ve markasını yazarak forumlardan yardım alabiliyorlar. Fikir edinebiliyorlar.
Ténéré'ye gelince; mavi renk benim favori rengimdi ve hayallerim gerçek oldu. Önceki motorum da XT600 E idi ve o da aynı renkti. Bahsettiğin kum rengi de harika duruyor.
Ténéré ismiyle örtüşen bir renk... Eski kasalarda çıkartmışlardı sonra durdurdular. Fabrikaya yazmak lazım, istek ve önerileri dikkate alacaklarını tahmin ediyorum  _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
berkcigdem Katılımcı Üye

|
Tarih: Cmt Ksm 28, 2015 2:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
TA6B demiş ki: |
Forumlar onun için var Berk, bilgi paylaşım ve haberleşme için... Seviyorum forumları.
En azından geçmişe dair gezi yazıları, videolar ve fotoğraflara ulaşabiliyor insanlar.
Ve kullanıcılar bir sorunla karşılaştıklarında motorunun model ve markasını yazarak forumlardan yardım alabiliyorlar. Fikir edinebiliyorlar.
Ténéré'ye gelince; mavi renk benim favori rengimdi ve hayallerim gerçek oldu. Önceki motorum da XT600 E idi ve o da aynı renkti. Bahsettiğin kum rengi de harika duruyor.
Ténéré ismiyle örtüşen bir renk... Eski kasalarda çıkartmışlardı sonra durdurdular. Fabrikaya yazmak lazım, istek ve önerileri dikkate alacaklarını tahmin ediyorum  |
Biliyorsunki abi beni buraya sen üye olarak aldın sana o zamanda bahsettiğim gibi benim asıl amacım sen ve serdan abi gibi insanlarla tanışıp onlarla gezmek , muhabbet etmek onlardan birşeyler öğrenmek.
Ama tabikide forumların bunların dışındada insanlara yararı var. Senin bahsettiğin gibi bilgi alışverişi.
Valla 2016 o rengi buraya getirseler benimkini satıp o rengi almak isterim. Biraz ihanet gibi olcak ama o renk süper. |
|
Başa dön |
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|