Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
berkcigdem Katılımcı Üye

|
Tarih: Cum Ksm 27, 2015 2:32 pm Mesaj konusu: xt660 k&n hava filtresi |
|
|
Merhabalar ,
Bundan önceki her motorumda k&n hava filtresi kullandım ve baya memnundum kendisinden. Yıkanabilir olmasından ziyade yapısı gereği motor daha rahat nefes alıyordu. 200 -390 cc de kullanma fırsatım oldu. Gözle görülür aman motor çıldırdı aman deli gibi bir ses veriyor diye bir durumum olmadı tabi bunun cc den dolayıda nedenleri vardı.
Dyno testlerde tabikide belirli bir artışları gösteriyor ama ben şahsen motorun son limitlerine kadar kullanmadığım için bu artışları pek yaşamadım sadece motorun nefes alışının daha rahat olduğunu hissettim ve bundan dolayıda bir tık ses de değişiklik vardı ama dediğim gibi bir tık.
Şimdide tenere için k&n düşünüyorum ve çok fazla bir bilgi bulamadım bununla alakalı. Gökhan ( kızıltoprak ersoy ) sorduğumda ise bence kendi orjinal hava filtresi daha iyi dedi ve kafamda güzel bir soru işareti bıraktı
Eğer aranızda tenere için k&n kullanan yada denemiş birileri var ise fikirlerini alabilirmiyim lütfen... |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Cum Ksm 27, 2015 9:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben henüz değiştirmedim o yüzden bir yorum yapamıyacağım. _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
|
|