Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
suzeko Suzuki Grubu

|
Tarih: Prş Ksm 12, 2015 10:41 am Mesaj konusu: Yeni Endurom ;) BMW R80G/S !! Ama ... |
|
|
Arkadaşlar Selam,
Son zamanlarda yoğunluktan siteyi fazla takip edemedim. Geçen bu sürede herkesde olduğu gibi bende de birtakım yenilikler oldu. ( Yoksa eskileşme mi deseydim. )
Son paylaşımımda HM 125 2T endurom vardı. 3-4 hafta kullandıktan sonra bir takım hp ve tork eksikliği senduromu ile ne yazık ki HM ile yollarımızı ayırdık. Araya bir commuter-naked melezi 200 lük girdi. 3 hafta kadar da Bajaj NS 200 Pulsar deneyimi yaşadım. HM takası ile gelen Pulsar a 10 üzerinden 8 veriyorum. Şehir içi ve kısa mesafeli şehirler arası yolculuklar için biçilmiş kaftan. Sonra onun da vadesi doldu ve yeni sahibine gitti.
Şimdi uzun süre bende kalacağını umut ettiğim R80G/S imle çok mutluyum. Çünkü hem Enduro , hem de yaptığımız değişiklikler ile 60 lardan çıkıp gelmiş bir Cafe Racer. 2012 yılında yaptığım XJR1200 cafe Racer dan daha çok keyif verdiğini söyleyebilirim.
 _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
Aldebaran Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Ksm 12, 2015 9:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı olsun Suzeko, enteresan olmuş. Ama ne güzel farklı farklı tadına bakiyorsun _________________ Vasıfsız Endurocu
Voge 300 Rally |
|
Başa dön |
|
 |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Cum Ksm 13, 2015 8:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
Erkan hocam tekrar hayırlı uğurlu olsun.
Cafe racer tarzı çok hoş duruyor... Eminim caddede bir bakan bir daha dönüp bakıyordur
Bunların yeri ve önemi bir başka oluyor. Farklı ve yeni tadilatlar yapmayı düşünüyor musun?
Bu arada aklıma gelmişken; Arkaya mutlaka bir çamurluk tak derim. Yağmurlu havalarda sırtına çamur yeme sakın. _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
Special Tecrübeli Üye

|
Tarih: Cmt Ksm 14, 2015 2:18 pm Mesaj konusu: |
|
|