|  Giriş  |  Hemen Üye Ol

www.endurocu.com :: Başlığı Görüntüle - Kadırga Enduro KD 250 GY

Sıkça Sorulan SorularSıkça Sorulan Sorular   AramaArama   Motosiklet GruplarıMotosiklet Grupları   HesabınızHesabınız   Özel Mesajlar (PM)Özel Mesajlar (PM)   GirişGiriş 

Kadırga Enduro KD 250 GY
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 52, 53, 54  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.endurocu.com Forum Ana Sayfası -> Uzakdoğu Grubu
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Aldebaran
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Cum Tem 10, 2015 6:42 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Motorun uzerindeki zincir pek iyi değil. Uygun zamanda oring li zincirle değiştirmemizi tavsiye ederim. Ben degistigimde motordaki farka inanamamistim. Tabi o zaman wd40 doğru temizlik ürünü olmayacak. Su an çok fark etmeyecektir.

Kitapçıkta rodajla ilgili birşey yok. Benim fikrim 1.000 uzerinden gitmek. Ben de yapmak zorundayım şimdi. Ayrıca kitapçık 15w40 koyun diyor.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor Linkler

Tarih:     Mesaj konusu:

Başa dön
piskuzeyli
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Cum Tem 10, 2015 9:30 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dragendo demiş ki:
Bugün Ormanlı plajında biraz deneme yaptım gayet zevkli ama bizim standart lastiklerle kumda gitmek imkansız gibi bişey Smile

Sanırım lastikleri değiştirmek şart engincim Smile keyifli bir gün geçirmişsin. Bu hafta sonu araziye çıkalım bi tur verirsin artık motoru Smile Smile
Enduro3434

MesajTarih: Cmt Tem 11, 2015 10:41 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Shineray xy250gy 6b ülkemize baş isi san tarafından ithal edilmektedir 2 farklı versiyonu vardır 12 kw ve 12.5 kw her ikiside
18 hp dir. 18 23 beygir falan diye 2 model yoktur. Motosiklet evet heybetli görünüm çok iyi ülkemizde toplam 250 adet satılmıştır bugüne kadar plakalanan. Kadırga adı altında satılmaktadır. Yaklaşık 40 bin km yapmış biri olarak motosiklet yakıt 100 km 2.9 yalanı inandırıcı bulmayın 100 km temiz 4 lt. 2013 yılında gelen modellerin jant çapları yüksek olduğu için boy uzun min 1.75 kullanıma uygundu. Firma yetkilileri motorun boyu biraz daha alcak olursa iyi olur tavsiyelerine jant ebatı kuculterekuculterek çözüm bulmak istemiş ancak jant boylarını kucultmusler motor Enduro dan supermoto ya donmus parça gerçekten yok çok farklı bir motor ülkemizde her parça var ama bu parça yok.
Başa dön
Aldebaran
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Cmt Tem 11, 2015 5:02 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yarım kW zaten 0,7 bg yapar.yani hem kW olarak iki versiyonu olup hem de aynı beygir olması mümkün değil Smile

Lastik çapı meselesini bilmiyorum. Sayfalarında hala 21\18 diye yazıyor sanırım. Küçük lastikli hiç görmedim. Ama yok diyemem tabi bilmiyorum

Yakıt meselesi ise ben normalde 4 - 4,5 litre yakıyorum ama 3,5 yakmisligim vardı.
dragendo
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

MesajTarih: Pzr Tem 12, 2015 12:21 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dün ilk 500km yi devirdiğim için yağ değişimini yaptırdım. Motorumu Şirinevlerdeki FB motordan almıştım ve servis konusunda beni yine şirinevlerdeki Kuzgun motora yönlendirdiler. 1lt shell 20/50 yağ koymamı özellikle yaz ayı oldugu için tavsiye ettiler ve bende haliyle shell 20/50 yağ koydurdum yağ artı değişim 30lira.
FB motorun beni oraya yönlendirmesindeki amacı garanti devam etmesi için oldugunu düşünmüştüm ama alakası yok ne bi garanti belgesi verdiler FB motordan nede Kuzgun motorda kaşeli servis kitapçığı.
FB motora garanti belgesini sordugumda Fatura garanti belgesidir bizde garanti belgesi yok dediler üstelemedim fazla.
1000km de tekrar yağ değişimine gelcem dediğimde Kuzgun Motordan buna gerek olmadığı 2000km de gelebileceğimi söylediler. Artı Oringli zinciride ellerinde olmasına rağmen tavsiye etmedi son hızı düşüreceğini 110 u geçemiyeceğini sölediler kafam karıştı inanın Shocked Question
Hızlı Cevap
Kullanıcı Adı:

Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow Neutral Mr. Green
Seçenekler
Son Mesajı Alıntı Yap

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.endurocu.com Forum Ana Sayfası -> Uzakdoğu Grubu Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 52, 53, 54  Sonraki
45. sayfa (Toplam 54 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Bilgi & Servisler

Foto Galeri

Etiketler

endurocu motosiklet enduro redbull

ikiteker haberler yarışlar geziler

motokros macera kamp festivaller

forumlar xfighters dragyarışları

motogp seatosky supermoto dakar

Twitter

Web sitemizde yayınlanan en son güncel haberler, makale ve duyurulardan anında haberdar olmak için tarayıcınızda anlık bildirimleri etkinleştirebilirsiniz. Bu ücretsiz bir servistir...

Bildirimleri Etkinleştirin

Copyright © 2004, Tüm Hakları Saklıdır

endurocu   endurocu   endurocu   endurocu   endurocu

Ana Sayfa   Üyeler   Yazarlar