Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Aldebaran Kıdemli Üye

|
Tarih: Cum Tem 10, 2015 6:42 am Mesaj konusu: |
|
|
Motorun uzerindeki zincir pek iyi değil. Uygun zamanda oring li zincirle değiştirmemizi tavsiye ederim. Ben degistigimde motordaki farka inanamamistim. Tabi o zaman wd40 doğru temizlik ürünü olmayacak. Su an çok fark etmeyecektir.
Kitapçıkta rodajla ilgili birşey yok. Benim fikrim 1.000 uzerinden gitmek. Ben de yapmak zorundayım şimdi. Ayrıca kitapçık 15w40 koyun diyor. _________________ Vasıfsız Endurocu
Voge 300 Rally |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
piskuzeyli Yeni Üye

|
Tarih: Cum Tem 10, 2015 9:30 am Mesaj konusu: |
|
|
dragendo demiş ki: |
Bugün Ormanlı plajında biraz deneme yaptım gayet zevkli ama bizim standart lastiklerle kumda gitmek imkansız gibi bişey
 |
Sanırım lastikleri değiştirmek şart engincim keyifli bir gün geçirmişsin. Bu hafta sonu araziye çıkalım bi tur verirsin artık motoru  _________________ Bizde dede'den toruna bir mirastır motosiklet. |
|
Başa dön |
|
 |
Enduro3434

|
Tarih: Cmt Tem 11, 2015 10:41 am Mesaj konusu: |
|
|
Shineray xy250gy 6b ülkemize baş isi san tarafından ithal edilmektedir 2 farklı versiyonu vardır 12 kw ve 12.5 kw her ikiside
18 hp dir. 18 23 beygir falan diye 2 model yoktur. Motosiklet evet heybetli görünüm çok iyi ülkemizde toplam 250 adet satılmıştır bugüne kadar plakalanan. Kadırga adı altında satılmaktadır. Yaklaşık 40 bin km yapmış biri olarak motosiklet yakıt 100 km 2.9 yalanı inandırıcı bulmayın 100 km temiz 4 lt. 2013 yılında gelen modellerin jant çapları yüksek olduğu için boy uzun min 1.75 kullanıma uygundu. Firma yetkilileri motorun boyu biraz daha alcak olursa iyi olur tavsiyelerine jant ebatı kuculterekuculterek çözüm bulmak istemiş ancak jant boylarını kucultmusler motor Enduro dan supermoto ya donmus parça gerçekten yok çok farklı bir motor ülkemizde her parça var ama bu parça yok. |
|
Başa dön |
|
 |
Aldebaran Kıdemli Üye

|
Tarih: Cmt Tem 11, 2015 5:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yarım kW zaten 0,7 bg yapar.yani hem kW olarak iki versiyonu olup hem de aynı beygir olması mümkün değil
Lastik çapı meselesini bilmiyorum. Sayfalarında hala 21\18 diye yazıyor sanırım. Küçük lastikli hiç görmedim. Ama yok diyemem tabi bilmiyorum
Yakıt meselesi ise ben normalde 4 - 4,5 litre yakıyorum ama 3,5 yakmisligim vardı. _________________ Vasıfsız Endurocu
Voge 300 Rally |
|
Başa dön |
|
 |
dragendo Katılımcı Üye

|
Tarih: Pzr Tem 12, 2015 12:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
Dün ilk 500km yi devirdiğim için yağ değişimini yaptırdım. Motorumu Şirinevlerdeki FB motordan almıştım ve servis konusunda beni yine şirinevlerdeki Kuzgun motora yönlendirdiler. 1lt shell 20/50 yağ koymamı özellikle yaz ayı oldugu için tavsiye ettiler ve bende haliyle shell 20/50 yağ koydurdum yağ artı değişim 30lira.
FB motorun beni oraya yönlendirmesindeki amacı garanti devam etmesi için oldugunu düşünmüştüm ama alakası yok ne bi garanti belgesi verdiler FB motordan nede Kuzgun motorda kaşeli servis kitapçığı.
FB motora garanti belgesini sordugumda Fatura garanti belgesidir bizde garanti belgesi yok dediler üstelemedim fazla.
1000km de tekrar yağ değişimine gelcem dediğimde Kuzgun Motordan buna gerek olmadığı 2000km de gelebileceğimi söylediler. Artı Oringli zinciride ellerinde olmasına rağmen tavsiye etmedi son hızı düşüreceğini 110 u geçemiyeceğini sölediler kafam karıştı inanın  _________________ The legacy of riding is my freedom. |
|
Başa dön |
|
 |
|
|