Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Philet0ast3r Katılımcı Üye

|
Tarih: Pts Tem 06, 2015 12:37 am Mesaj konusu: |
|
|
Aldebaran demiş ki: |
Benzin göstergesi çok gerekmiyor. depo 15 litre olduğundan 300km git benzin al yaparsanız yeterli oluyor fazla fazla. ayrıca nasıl olsa rezerv depo da var. denge konusunda haklı olabilirsiniz. benim farklı motorlarla tecrübem yok karşılaştıracak. ama ışıklara yaklaşınca durmaya yakın yavaşlayıp, ayağımı koymadan devam ettiğim çok oluyor. tasarımı ise genelde herkes beğeniyor ve BMW ye benzetiyor |
Aynen abi 300 km de bi depoyu fulledin mi sorun yok tripmetreden kontrol ederek yapıyorum ama her depo fullendiği zaman sıfırlanması şart. Denge konusunda çok iyi abi o kadar şey yapıyorum bana mısın demiyor =)
dragendo demiş ki: |
Özgür iyi dalmışsın foruma Aynen bende yağ değiştiricem tam belli değil ne koyacağımız. Bide bence yüksekliği iyi sürüşü daha zevkli kılıyo. Beğenmediğim yanı selektör düğmesinin yeri alışamadım bi türlü. Rodaj bitsin dağa bayıra vurucam direkman. Özgür bayrama ballıkayalar kampına yetiştir abi motoru hadi hadi hadiii  |
Ben yaz geldiği için Castrol 20 - 50 koyuyorum havalar ısındığı için kalın olması daha iyi =) Selektör düğmesi benimde canımı sıkıyor ama olsun. Yükseklik özellikte istanbulda çok iyi oluyor trafikte fark ediliyorsun direk. _________________ ( Eskiden )Kadırga GY250 ( 6B ) |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
dragendo Katılımcı Üye

|
Tarih: Pts Tem 06, 2015 5:35 am Mesaj konusu: |
|
|
Birde merak ettiğim top case olayını hiç sevmiyorum. Ama yan çanta hoşuma gidiyo motorun görüntüsünde. Bizim motorlara yan çanta takan varmı yada nasıl taktırabiliriz bilgisi olan varmı? _________________ The legacy of riding is my freedom. |
|
Başa dön |
|
 |
Aldebaran Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Tem 06, 2015 6:50 am Mesaj konusu: |
|
|
Gerektiğinde arkaya spor çanta bağlamayı tercih ediyorum. Çanta takanlar var ama nasıl ve hangi çanta bilmiyorum. Servisler bir şekilde uyduracaktir. _________________ Vasıfsız Endurocu
Voge 300 Rally |
|
Başa dön |
|
 |
piskuzeyli Yeni Üye

|
Tarih: Pts Tem 06, 2015 11:16 am Mesaj konusu: |
|
|
Çanta konusu önemli bence malum uzun yol yapacağız bu motorlarla. Aklımda bir proje var yan çanta takma aparatı gibi bir şeyler tanıdığım kaynak ustaları var. Güzel bir işçilikle daha az maliyete yapabiliriz belki  _________________ Bizde dede'den toruna bir mirastır motosiklet. |
|
Başa dön |
|
 |
dragendo Katılımcı Üye

|
Tarih: Sal Tem 07, 2015 5:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bugün Ormanlı plajında biraz deneme yaptım gayet zevkli ama bizim standart lastiklerle kumda gitmek imkansız gibi bişey
 _________________ The legacy of riding is my freedom. |
|
Başa dön |
|
 |
|
|