Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
piskuzeyli Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Tem 04, 2015 3:59 pm Mesaj konusu: merhaba endurocu olmak istiyorum |
|
|
Merhabalar ismim Özgür foruma yeni kayıt oldum ve hemen bir tanışma başlığı açmak istedim. istanbul bahçelievlerde oturuyorum ve hali hazırda chopper motosiklet sürüyorum ama artık fazlasıyla sıkıldım ve motor artık isteklerime cevap vermiyor hatta geçen haftasonu yalıköy'e kampa gittiğimizde resmen yollarda telef olduk anladım ki ben biraz doğa adamıyım ve bu motoru bir an önce değiştirmem lazım. motorumu ilana koydum hayırlısıyla satılınca gidip bir tane kadırga kd 250 gy alıp biraz doğada kafa dinlemeyi planlıyorum. Saygılar ve Sevgilerimle. |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
Aldebaran Kıdemli Üye

|
Tarih: Cmt Tem 04, 2015 10:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldiniz, katılımlarınızi bekliyoruz... _________________ Vasıfsız Endurocu
Voge 300 Rally |
|
Başa dön |
|
 |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Pzr Tem 05, 2015 12:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aramıza hoşgeldin Özgür
Yolun sonu toprak, yani ENDURO
Güzel karar vermişsin.. Hep derim; bir insan Enduro'ya biniyorsa içinde mutlaka doğa ve tabiat sevgisi vardır.
Umarım motorunu biran önce satıp dilediğin bir enduroya kavuşur ve tadını çıkarırsın.
İyi forumlar... _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
piskuzeyli Yeni Üye

|
Tarih: Pzr Tem 05, 2015 12:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aldebaran demiş ki: |
Hoşgeldiniz, katılımlarınızi bekliyoruz... |
teşekkürler aldebaran özellikle motosikleti aldıktan sonra bilgi paylaşımlarım olacak. Tekerin düz bassın sağlıcakla  _________________ Bizde dede'den toruna bir mirastır motosiklet. |
|
Başa dön |
|
 |
piskuzeyli Yeni Üye

|
Tarih: Pzr Tem 05, 2015 12:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
TA6B demiş ki: |
Aramıza hoşgeldin Özgür
Yolun sonu toprak, yani ENDURO
Güzel karar vermişsin.. Hep derim; bir insan Enduro'ya biniyorsa içinde mutlaka doğa ve tabiat sevgisi vardır.
Umarım motorunu biran önce satıp dilediğin bir enduroya kavuşur ve tadını çıkarırsın.
İyi forumlar... |
Teşekkür ederim sayın admin Hoşbuldum. _________________ Bizde dede'den toruna bir mirastır motosiklet. |
|
Başa dön |
|
 |
|
|