Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Aldebaran Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Tem 01, 2015 6:43 am Mesaj konusu: |
|
|
Erkan'in motoru o. Depoyu falan değişmişti. Vardır bir yerlerde yaptıkları. Yazmıştı diye hatirliyorum _________________ Vasıfsız Endurocu
Voge 300 Rally |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Çrş Tem 01, 2015 12:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
likya, selamlar
Gördüğünüz motor 2001 model Yamaha XT600 E 'dir. Türünün en orjinal ve en temiz örneğidir. Erkan hocama ben vermiştim.
Alır almaz Acerbis depo getirtip kendi taktı. Çok şık oldu gerçekten. Kendi orjinal deposu 15 Lt benzin alır
Acerbis tank depo ile 23 Lt hacime sahip oldu; dolayısı ile daha az benzin istasyonu demektir...
Fakat Erkan hocam da motora 1 yıl kadar binip satmak zorunda kaldı. Şu andaki sahibini tanımıyorum ancak motor sanırım Güneydoğu illerinden birinde olması lazım.
Erkan hocamın yaptığı çalışmayı bu linkte inceleyebilirsin:
http://www.endurocu.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=10429 _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
likya Katılımcı Üye

|
Tarih: Çrş Tem 01, 2015 8:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
gerçekten çok guzel olmus sormamızın nedeni 660 tenere aldık eskı depo silindir jant tüm fren sistemi en az 8 -9 hayatı parça degişcek umarım bu depo uyar .bu arada motorsiklet 1997 model. |
|
Başa dön |
|
 |
Special Tecrübeli Üye

|
Tarih: Çrş Tem 08, 2015 11:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
Üstad 97 model eski kasa tenerenin kendi orijinal deposu güzeldir kaç lt benzin alıyor bilmiyorum ama neden değiştirme gereği duydun ? _________________
 |
|
Başa dön |
|
 |
|
|