Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Çrş Hzr 24, 2015 1:45 pm Mesaj konusu:
Çok teşekkürler değerli cevaplarınız için.
Valla benim içim ısındı açıkçası motora burada yazılan paylaşımların samimiyetine de sonuna kadar inanıyorum ilk fırsatta bir Kadırga sahibi olacağım sanırım.
Tekrar teşekkürler.
Ben bugun teslim aldim motoru 500km de 4.500TL plakalı. Alan kisinin boyu yetismedigi icin satiyodu motora binilmemiş bile. Yola ciktim rodajini bozmadan deneyim diye 5. Vites 8bin devire dogru 100km yi geciyo daha 12bin devire kadar yolu var gayet hizli torkluymuş. Tatmin edici bi motor resimlerinden daha guzel yakindan incelendigi zaman. Resimde pek boyu posu gorunmuyoda baya yüksek motor buda iyi bi avantaj jip surer gibisin 😀
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız