|  Giriş  |  Hemen Üye Ol

www.endurocu.com :: Başlığı Görüntüle - Kadırga Enduro KD 250 GY

Sıkça Sorulan SorularSıkça Sorulan Sorular   AramaArama   Motosiklet GruplarıMotosiklet Grupları   HesabınızHesabınız   Özel Mesajlar (PM)Özel Mesajlar (PM)   GirişGiriş 

Kadırga Enduro KD 250 GY
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 52, 53, 54  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.endurocu.com Forum Ana Sayfası -> Uzakdoğu Grubu
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Aldebaran
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Pzr Hzr 21, 2015 9:01 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ayıracak param varsa ve bu motorla uzun yol değilde kısa mesafede araziye ormana dalacaksam crf tercih ederim. Yeni teknolojili güzel bir motor. Kadırganın avantajı uzun yolda ve asfaltta ortaya çıkıyor. Oturaklı ve rahat crf ye gore. Ama arazide de is goruyor. Bir de hemen hemen benzer motoru neredeyse 3 de 1 fiyatına alıyorsunuz tabi
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor Linkler

Tarih:     Mesaj konusu:

Başa dön
Kurt14kurt
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

MesajTarih: Pts Hzr 22, 2015 1:11 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Benim alacagim motor 5.000 tl bide bu ikinci motorum olcak racing var zaten o yuzden fiyati yuksek geldi crf nin ikinci el 10.000 civari. Uzun yol dedigim bana 300-400 km mesafe gitsin bir gunde yeterli. Daha uzun yola zaten racingle gidiyorum. Ama racingle işte arazi kum çakil yerler olmuyor o yuzden enduro tarzina sardim kafan attimi yolu degistir gir araziye misali Smile
Başa dön
Ozzythebig
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: Pts Hzr 22, 2015 10:53 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Öncelikle herkese selam,
Adım Oğuz istanbulda yaşıyorum, ben de bir endurocu olma yolunda ilerlemek istiyorum ve forumdan çok faydalanacağıma, sık sık görüşlerinize başvuracağıma inanıyorum.
Kadırga ile ilgili 36 Sayfanın tamamını okudum ve gerçekten pek çok bilgi aldım sayenizde, teşekkürler. Arkadaşlarımın bir kısmı da methederken bir kaç arkadaşım bunu alacağına 10 Yaşında bir Bmw al daha iyi diyor fakat sanırım Kadırga da karar kılacağım. Öğrenmek istediğim, benim boyum 189 kilom ise 115 Smile biraz irinin yani her ne kadar gönülden geçen 1200 gs olsa da şu anda imkanlar kd250, benim ölçülerime yakın olup bu motoru kullanan var mı aranızda? Var ise bana gideri nedir memnun mudur motorun Üzerindeki duruşundan motorun gidişinden vs. Bir arkadaş 80+65 iki kişi rahatlıkla yol alabildiğinden bahsetmiş yani motor kaldırıyor Anladığım kadarıyla ama tek kişi kullandığında sıkıntı olur mu olmaz mı başlangıç motorum bu motor mu Olmalı, görüşlerimizi esirgemezsiniz sevinirim .
Saygılarımla
Başa dön
Kurt14kurt
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

MesajTarih: Pts Hzr 22, 2015 12:17 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben motoru yakından inceledim heybetli güzel. 1.85 boy ve 70 kilodayım motorun yüksek olması hoşuma gitti. Ben rahat yere basıyorum sende zorlanmazsın. Performansınıda test ettim özellikle 1 ve 2. viteslerde torku çok iyi. Frenlerde güzel. Biraz motorun üzerinde oynarsan mesela kadırga yazısını çıkartıp kendi istediğin şekilde sticker filan takarsan hoş oluyor. Biraz ürün kalitesi düşük ama fiyatına göre uygun. Egzoz sesi kendi egzozun da güzel tatmin edici. Keyif alabilceğin bi motor bence bende alıcam
Başa dön
Aldebaran
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Sal Hzr 23, 2015 6:48 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bunu alacağına 10 yasında BMW al, japonun ölüsünü al diyen forum profesörleri her zaman çıkar. Bunların çoğunluğu hiç bu tip motorları kullanmamış ve duyduklarında saplanıp kalmış sabit fikirli tipler. 10 yasında BMW almak da bir tercih tabi ama bunu yapacaksanız eli anahtar tutan ve teknik bilgisi iyi biri olmanız ve kesinlikle başlangıç seviyesinde olmamanız lazım. Sonra basit bir problemde motordan bezmek var. Ayrıca 250cc kategorisinde soft enduro motordan bahsediyoruz. Lütfen kadırganın yerine BMW nin bu özellikteki hangi modelini önerdiklerini bir sorun. Laf olsun diye konuşup marka fanatikligi yapmaya gerek yok. Param olsa ben de alırım BMW Honda Yamaha. Ama acaba bunu öneren şahıs BMW nin hangi modeli ile benim kadırganın peşinden %40 eğimli çamurlu patikayi tırmanacak? Yada arazide takla atınca "ha iyi bunu yaptırmak 5 lira tutar " diyip gülüp geçecek.

Ayrıca bir soru da benden, bunu alacağına 10 yasında japon al diyen birine sorun lütfen en son ne zaman Honda xl200 gormus yolda veya arazide?

Boyun 187 , kilom 103. Saatte 70kmh ye kadar sorun yok. Sonrasında ivme düşer ama 90 100 ile otoyolda sabit gidersiniz
Hızlı Cevap
Kullanıcı Adı:

Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow Neutral Mr. Green
Seçenekler
Son Mesajı Alıntı Yap

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.endurocu.com Forum Ana Sayfası -> Uzakdoğu Grubu Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 52, 53, 54  Sonraki
36. sayfa (Toplam 54 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Bilgi & Servisler

Foto Galeri

Etiketler

endurocu motosiklet enduro redbull

ikiteker haberler yarışlar geziler

motokros macera kamp festivaller

forumlar xfighters dragyarışları

motogp seatosky supermoto dakar

Twitter

Web sitemizde yayınlanan en son güncel haberler, makale ve duyurulardan anında haberdar olmak için tarayıcınızda anlık bildirimleri etkinleştirebilirsiniz. Bu ücretsiz bir servistir...

Bildirimleri Etkinleştirin

Copyright © 2004, Tüm Hakları Saklıdır

endurocu   endurocu   endurocu   endurocu   endurocu

Ana Sayfa   Üyeler   Yazarlar