Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
capanoglu_66 Yeni Üye

|
Tarih: Pzr Mar 15, 2015 11:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar ilginize çok teşekkür ediyorum fakat benim aradıklarım bunlar değil.bunları ben ebayda zaten incelemiştim .bu paletler KLR 650 nin egzantrik zincirinin paletleri. bana balans zincirinin paletleri lazım ikisi bir birine çok benziyo uğurcan kardeşime de teşekkür ediyorum. senin önerdiğin site kawasakinationpart.com ve kawasakiparthause.com adıyla ve daha bir çokfarklı formatta zaten yayında. emin olun internet ortamında ki bütün kawasaki parça satıcılarını biliyorum hepsini dolaştım.siparişte verdim ama en sonunda para iadesi yaptılar. yok yok yok.yani şu an tek çarem çıkma kullanılır durumda 2. el bulabilmek.foruma resim yüklemeyi bilmediğim için parçaların resimlerini gönderemedim.tekrardan teşekkür ederim.yinede kulağınız delik olsun.saygıyla iyi geceler. |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
ugurcan77 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Sal Mar 17, 2015 6:45 am Mesaj konusu: |
|
|
Antalya da Abdurrahman hocam vardi,eski A kasa KLR vardi,ondan su pompasinin kapagini almistim bir zaman,
eger hala kaldiysa parca motordan arta kalan yardimci olabilir.
Internetteki sitelerde vida somun contaya kadar teknik resimle numaralandirip satiyorlar,
sende ki nasil bir parca yahu,cok merak ettim.bir foto koy.
KLR nin parcasini da bulamazsak ayip olur motora
 _________________ Uğurcan
XL200 Honda (Cok gecmis)
KLR650 C (Gecmis)
2014.5 KLR650 siyah(Now)
Yamaha Super Tenere (Future)
ugurcan77 at gmail |
|
Başa dön |
|
 |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Çrş Mar 18, 2015 1:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tadınızın kaçmasını istemiyorsanız internet'den alışveriş yaparken (özellikle motosiklet parçaları alırken) çok dikkatli olun.
Dolandırıcılara dikkat edin! Parayı hesaba yatırırsınız paket bir türlü elinize geçmez ya da alakasız bir parça koyup gönderirler.
Kesinlikle güvenilir sitelerden veya tanıdığınız kişilerden alışveriş yapın. _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
capanoglu_66 Yeni Üye

|
Tarih: Cmt Nis 11, 2015 10:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
maalesef klr650 nin tek sıkıntısı bu parça bulamamak.ben bahsettiğim parçayı kendim imal ettim orjinal oldu fakat şimdide egzantrik zincirinin gergi paleti yani eski mesajlarda bana tavsiye ettiğiniz parça lazım anca yurtdışı olunca içim kıllanıyor |
|
Başa dön |
|
 |
|
|