Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Pts Mar 30, 2015 9:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ağzından bal akıyor Serdar
Bizim burada Bafra ilçesinde de modifiye olayı çok yapılırdı eskiden şimdi halen yapılıyor mu bilmiyorum
Sanırım bu mopedlere özgü bir modifiye, adamlar gücü birkaç beygir artırmak için her türlü numarayı deniyorlar  _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
turkizmir Demirbaş Üye

|
Tarih: Pts Mar 30, 2015 10:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
hey Allam ben de okudum Serdar yaaa , du bakalım bekleyelim bir iki gün daha belki sahibi bir şeyler açıklayabilir...Açıklamazsada napalım yönetim olaya el atacaktır mutlaka...
bu ara sitede acayip şeyler oluyor zaten, maç anlatan yabancılara hastayım, birde reklamcılar var...arkadaş ne zahmet yaaa...tek tek gir yaz ekle... |
|
Başa dön |
|
 |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Sal Nis 07, 2015 1:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
turkizmir demiş ki: |
hey Allam ben de okudum Serdar yaaa , du bakalım bekleyelim bir iki gün daha belki sahibi bir şeyler açıklayabilir...Açıklamazsada napalım yönetim olaya el atacaktır mutlaka...
bu ara sitede acayip şeyler oluyor zaten, maç anlatan yabancılara hastayım, birde reklamcılar var...arkadaş ne zahmet yaaa...tek tek gir yaz ekle... |
Göksel bir de beni düşün... tek tek mesajları okuyup silmek zorunda olan beni...  _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
|
|