Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Pts Mar 23, 2015 2:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
atacolor, iddialı bir yazı olmuş. Tebrik ederim eminim bir çok arkadaşa ABS konusunda ilaç olacaksınız
 _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
atacolor Değerli Üye

Kayıt: Feb 20, 2008 Mesajlar: 57 Nerden: anatalya- manavgat
|
Tarih: Çrş Mar 25, 2015 9:52 am Mesaj konusu: |
|
|
Saygıdeğer Gökşin Y.Kıvanç
Aslında ABS ünitesini tamir ettiğim arkadaşların isin ve telefon numaralarınıda yayınlamayı düşündüm sonra vazgeçtim SEBEBİ
1- Kendilerinden tek tek izin almak lazımdı.
2- Bir çok kişinin bu arkadaşları oldu olmadı yer ve zamanda arayıp rahatsız etmelerinden çekindim.
3- Zaten bu arkadaşlardan bazıları çeşitli sitelerde benim hakkımdaki memnun olduklarını yazmışlar.
4- Herhangi bir sorununuz olduğunda ''Bu sorunu yüzde 100 çözerim '' diyebilen bir usta bulursanız hiç düşünmeyin.''Halep oradaysa arşın burda'' deyip görevi ona veriniz.
Hepinize sorunsuz Motor gezileri temenni ederim. Saygılar. |
|
Başa dön |
|
 |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Çrş Mar 25, 2015 10:56 am Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili atacolor arkadaşım bence telefon numaralarını yayınlamaman isabet olmuş.
Nacizane önerim şudur;
1- Forumlar bu iş için en ideal iletişim araçlarıdır. Mesela imzanda isim soyad ve iletişim için telefon numaranı yazabilirsin. Arama motorlarında çıkacaktır...
2- İnsanların sana kolayca ulaşmalarını sağlamak için küçük bir blog sayfası hazırlayarak yayınlayabilirsin. Bunun için webmaster olmana da gerek yok!
3- Ücretsiz olarak yayınlayacağın bloğunda ABS sorunu yaşayan arkadaşların sana telefon ya da e-mail yoluyla ulaşmalarını sağlayabilirsin.
4- Veya, bu iş çok uzun zamanım yok diyorsan facebook'da bir sayfa hazırlayıp yine aynı şekilde sana ulaşmalarını sağlayabilirsin.
5- Her üçünü de yaparsan tadından yenmez (eh bunu da söylememe gerek yok heralde)
Sana kolaylıklar diliyorum, tekerine taş değmesin... _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
atacolor Değerli Üye

Kayıt: Feb 20, 2008 Mesajlar: 57 Nerden: anatalya- manavgat
|
Tarih: Çrş Mar 25, 2015 8:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
Saygıdeğer Gökşin Y.Kıvanç
Dostane önerilerini fevkalade olumlu buldum, sağol,varol.
Seninde Tekerin düz bassın. |
|
Başa dön |
|
 |
|
|