Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
mujogizo Katılımcı Üye

|
Tarih: Cum Şub 06, 2015 8:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
turkizmir, Sayın Türk izmir abim,heyecandan rahat edemedim bu yağmurda öndeki kapağın altındaki küçük kasnağı önce balata spreyi ile temizledim sonra sprey yağ ile bağladım,sonuç sayenizde başarılı,çok teşekkür ederim |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
turkizmir Demirbaş Üye

|
Tarih: Cum Şub 06, 2015 11:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
sevindim buna, ustaların eline düşmeden pek çok şeyi sesli düşünerek (birbirmize yazarak) paylaşırsak pek çok pratik işi kendimiz halledebilirz...
Tekerin Düz bassın  |
|
Başa dön |
|
 |
Aldebaran Kıdemli Üye

|
Tarih: Cmt Şub 07, 2015 9:42 am Mesaj konusu: |
|
|
mujogizo demiş ki: |
turkizmir, Sayın Türk izmir abim,heyecandan rahat edemedim bu yağmurda öndeki kapağın altındaki küçük kasnağı önce balata spreyi ile temizledim sonra sprey yağ ile bağladım,sonuç sayenizde başarılı,çok teşekkür ederim |
Goksel hocam buralarin çılgınıdır. Bazen yorumlarini okurken cok egleniyorum. Bakin dikkat edin, kendi kullandigi motor degil ama, sag tarafinda su var, sol tarafinda bu var detayinda yaziyor. Aslinda sormaniz lazimdi, o kapagi sıkarken vidalari kac tur cevirmem lazim diye bana sorsaniz senin motorunun zinciri ne tarafta diye, bi dusunurum.
Bir de GS ile ilgili soru gelsin de o zaman gorun  _________________ Vasıfsız Endurocu
Voge 300 Rally |
|
Başa dön |
|
 |
turkizmir Demirbaş Üye

|
Tarih: Cmt Şub 07, 2015 11:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
onore oldum tesekkur ederim Serdar'cım. benden çok daha iyi, feyzhan hocamız var. Onun yolunda ilerliyorum, bilgi paylaşılmadıkça bilgi değildir. deriz her zaman... |
|
Başa dön |
|
 |
|
|