Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
aerdal Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Ksm 17, 2014 11:12 am Mesaj konusu: |
|
|
Herkese Günaydınlar;
Çok şükür yazın ki turu kazasız belasız atlattım. Geziye çıkmadan önce bildiğiniz gibi sizlerden yağmurluk konusunda fikir almıştım ve tulum olmayan yağmurluk tercih ettim. Gruptaki bir arkadaşım da tulum yağmurluk aldı. ARdahan'a girişte yağmur değil acayip bir doluya yakalandık. Sonra Ayder'den inişte Trabzona'a kadar ki ömrümde böyle bir yağmur ve fırtına görmedim. Donumuza kadar (otele gidip sıktığımda bir sürü su akmıştı) ıslandık. Tulum giyen arkadaşın bile yan tarafından su aldı. Neticede şun ifade etmek istiyorum. Belki tulum giyilmesi zor biraz da sauna etkisi yapabilir ancak en güzel yağmurdan koruyan o oldu. Bundan sonra ki gezimde de tulum alıp öyle yola çıkmak istiyorum. Bilginize  _________________ Eskiden ER 5 vardı...
TDM 850... Tork Dostu
850 büyüdü 900 oldu |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Pzr Ksm 23, 2014 6:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ali merhaba, bazı tulumlar var ki 100% su geçirmiyor. Forumda BMW'nin orijinal tulumunu kullanan arkadaşlarımız var ki çok memnunlar. Bende hem tulum hem de yağmurluk şeklinde olanlardan vardı her ikisinde de şiddetli yağmurda su girdi maalesef. Ayrıca bahsedildiği gibi tulum giyip çıkartmak bir işkence. Üstelik yağmur başladığında motosikleti güvenli bir noktaya parkedip giymek zorundasın. Yağmur durduğunda çıkartmak zorundasın vs vs...
Ben sorunu kökten hallettim. Ne yağmurluk giyiyorum, ne de çıkartıyorum...
Hein Gericke Tuareg Desert STX mont ve pantolonu aldım çok rahat ettim. Nefes alabilen Sheltex kumaş ile 100% su geçirmez olduğunu duymuştum ama kendim de bizzat test etmiş oldum. Bu sene yurt dışı turumda ilk defa giydim ve giderken Yunanistan'da otobanda akıl almaz şiddetli bir yağmura yakalandım. Sonuç mükemmel diyebilirim. Ne pantolonum ne de montum su geçirmedi. Çok pahalıya aldığımı söyleyen arkadaşlarım olmuştu ama verdiğim parayı sonuna kadar haketti diyebilirim. Helal olsun adamlara. Ayrıca grup arkadaşlarımla dönüşte İtalya'da yine yağmura yakalandık su geçirmedi. Tavsiye ederim...
Linkler aşağıdadır incelemeni öneririm:
http://www.motoplus.com.tr/urun/11717714226/HG-DESERT-STX-JKT-BLK-BGE
http://www.motoplus.com.tr/urun/11717814226/HG-DESERT-STX-PANTS-BLACK _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
|
|