Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
turkizmir Demirbaş Üye

|
Tarih: Sal Eyl 30, 2014 9:43 am Mesaj konusu: |
|
|
Serdar
Tepeören mahallesi
İstanbul Tuzla Organize Sanayi Bölgesi
7. cadde No:11
Tuzla
444 2798
Arzu Bisiklet
Lastik toptancısıdır. İstanbul içi bayilerini öğren, buradan motoruna uygun her türlü ebatta lastik bulabilirsin...
Motorunu cadde den ziyade biraz daha toprakta süreceksen Swallow tercih edebilirsin, ben 2 yıl asfaltta da kullandım, zaten uçarak sürmüyoruz...
Bir diğer firmada
İRC LASTİK
Adnan Saygun CAddesi
Pelin apt. B blok 15/10
Ulus istanbul
0212 2650680
ANLAS LASTİK
müsterihizmetleri@anlas.com.tr
bu firmada da aradığın lastikler ibulursun, ayrıca MEtzellerin hamurunu kullanıyorlar , test verileri oldukça pozitif yönde... |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
Aldebaran Kıdemli Üye

|
Tarih: Pzr Arl 28, 2014 4:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
Lastik meselesini çözmeye ve anlamaya çalışıyorum. hava bozunca benim lastikler az çamur görse tamamen doluyor. swallow ve irc internetten verimli bakılamıyor. arayıp konuşacağım. ama daha önemlisi. iki model ilgimi çekti. aşağıda solda Mitas E07 ve sağda Sava MC24 görüyorsunuz. Fiyatları benzer ve kaliteleri de benzer diye düşünüyorum. şimdi, mitas için %50-%50 diyor katalog. Sava için ise %30 offroad - %70 asfalt. bunlardan hangisini tercih etmem gerektiğini araştırıyorum. başka marka bile alsam benzer oranlar ve desen tercih edeceğim. arazide çok sert offroad yapmıyorum ama gerek toprak gerek gevşek taşlı yollarda arkadaşlardan geri kalmak istemiyorum. ancak riskin çoğu da asfaltta alınıyor. dolayısıyla bu hassas bir nokta. 250cc enduro için ikisinde de üzmeyecek tercih nedir acaba?
 _________________ Vasıfsız Endurocu
Voge 300 Rally |
|
Başa dön |
|
 |
turkizmir Demirbaş Üye

|
Tarih: Pts Arl 29, 2014 9:35 am Mesaj konusu: |
|
|
selam; Aldebaran
bunlar cadde ağırlıklı bak söyliyim. Sırtta topuklar birbirine çok yakın. toıprakta hafifte ıslaksa dişler dolacak ve olduğun yerde sayacaksın. frene koydunmu tutunacak kazıklayacak diş bulamayacaksın...kayalardan derlerden geçerken diş olmadığından omuz topuğu olmadığından tutunamayacak ve kayıp duracak
Ha yok ben cadde de çok geziyorum, toprakta zaten ıslaksa girmiyorum ,tozlu yollarda at koşturuyorum diyorsan , al. asfaltta uzaklara rahat götürür...
sana swallow maceralarından bir demet...
Buda yangın yolu tırmanışı...
https://www.youtube.com/watch?v=AOwAkBfuUIQ |
|
Başa dön |
|
 |
Aldebaran Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Arl 29, 2014 9:48 am Mesaj konusu: |
|
|
Abi endisem bu senin swallow lar gibi lastillerin bana asfaltta sorun cikartmasi. Uzun yola falan cikinca ne olur diye dusunuyorum. Ayrica mitas icin yani soldaki icin %50 asfalt demis uretici. _________________ Vasıfsız Endurocu
Voge 300 Rally |
|
Başa dön |
|
 |
Aldebaran Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Oca 14, 2015 2:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
Siparis verildi, tercih Mitas E07. 120/80-18 hic gelmemis turkiyeye. 130 gelmis ama. Ozel olarak getirilecek eger fabrikada varsa. Sonrasinda gorecegiz lastigi. Kullanicisini bulup yorum alamadim. Buldugum yorumlar hep advrider dan cikti. Guvenilir kaynak olarak kabul ediyorum _________________ Vasıfsız Endurocu
Voge 300 Rally |
|
Başa dön |
|
 |
|
|