Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Aldebaran Kıdemli Üye

|
Tarih: Cmt Eyl 27, 2014 7:09 pm Mesaj konusu: Lastiğimin durumu |
|
|
Selam herkese, lastiklerime ait resimler var aşağıda. bana daha gider gibi geliyor ama arkadaş tutturdu arkayı değiş diye. fikir alayım istedim. bir de arkayı değişirsem, ön arka farkı sıkıntı olur mu acaba? ve eşit miktarda asfalt ve hafif offroad için lastik önerecek olan var mı?
ön:
ve arka;
 |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Pzr Eyl 28, 2014 2:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kullandığım için söylüyorum; Metzeler Enduro 3 Sahara alıp takmanı öneririm.
Evet fiyatı biraz tuzludur ama ödediğin parayı sonuna kadar hakeder.
Kendi segmentinde hem yolda hemde arazide performansını kanıtlamış oldukça kaliteli ve iyi bir lastiktir.
Mükemmel sırt deseni bileşimiyle; yolda iyi viraj tutuşuna, arazide güzel bir çekişe sahiptir,
Hızlı bir temizlik için tasarlanmış geometrik sırtı sayesinde yumuşak ve çamurlu arazilerde kayma riski olmadan kararlı bir şekilde çıkarsın,
Gerek hız, gerek arazide limitlerde korkmadan kullanırken verdiği güven duygusunu yaşarsın...
 _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
Aldebaran Kıdemli Üye

|
Tarih: Pzr Eyl 28, 2014 3:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bakayim neymis fiyatlar. Peki sadece arkayi degistirsem ne olur? Gordugun kadariyla degisime ihtiyac var mi? Lastik biraz duzlesmis sadece. Daha kenar capaklari duruyor. Dis derinligi de fena degil aslinda |
|
Başa dön |
|
 |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Pts Eyl 29, 2014 10:59 am Mesaj konusu: |
|
|
Sadece görünüşe ve desene aldanmamak lazım Serdar, bayat ve sertleşmiş lastiklerden mümkün olduğunca uzak durmalı bence.
En son ne zaman takılmış bu lastikler bir bilgin varmı? Yeni takılmışsa bir müddet daha seni götürür.
En azından bu kışı çıkarıp seneye yazın başlarında takarsın  _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
Aldebaran Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Eyl 29, 2014 7:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
Acikcasi tarihine bakmadim ama motor zaten 2013 model. Yarin bakima sokacagim insallah. Gunahi sevabi ortaya cikar. Ben de aslinda lastikmicin fuari beklesem diyorum. 18" lastik bulmak ta zor zaten. Bir de burasi istanbul. Herkes zannediyor ki istanbul da herseyi bulmak kolay. Evet hersey var ama, biri hanyada biri konyada... |
|
Başa dön |
|
 |
|
|