Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
end650 Kıdemli Üye

|
Tarih: Pzr Ağu 10, 2014 7:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ah Ulen Ah!
Bundan yıllar önce Avrupaya gitmek mi,adım atmanın bile lafı edilemezdi,hem bunca ülke gezeceksin ha adama gülerlerdi.Çocukluğumda bundan 25 yıl önceleri iki yabancı turist motosikletlerle avrupadan gelmişlerdi.Çünkü o dönemlerde onlar bizlerden önce teknolojiyle tanışıyor -görenekleri . Arkadaşlarla başlarına toplanmış meraklı gözlerle bakıyorduk motosikletli gezginlere ...Yıllar geçti artık bizim çağımızda Ülkemizden de avrupa ve diğer ülkeler hatta Afrikalara ,farklı kıtalara kadar motosikletle uzun soluklu geziler yapabilecek kültür oluştu .
Bree Aslanlar! çekilin Avrupa Türk gençliği kendini aştı artık! tur sırası bizde.
Gökşin ! abi eline sağlık destan gibi bir gezi raporu yazmış sın eksik bulamadık ki soru soralım.
Adamlar aşmış abi ,ver elini Avrupa ,ver elini italya ,venedik,ver elini Balkanlar iki haftada bir tur şirketine beni dolaştır desen yorar.
Yalnız son resimde jack daniels i pet bardakla mundar etmişsiniz birdaha görmeyeyim olmasın bir daha.Monparnasta ciminin kaberesinde bir duble viski içseydiniz bu olmaz dı tabi ki. neyse yine de iyi
ahan da bir eksik buldum gördününüzmü! _________________
 |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
Aldebaran Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Ağu 11, 2014 6:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
Abi cok guzel gezmissiniz. İcim gitti. Allah tekrarina, guzeline erdirsin |
|
Başa dön |
|
 |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Sal Ağu 12, 2014 2:03 am Mesaj konusu: |
|
|
end650 demiş ki: |
Ah Ulen Ah!
Bundan yıllar önce Avrupaya gitmek mi,adım atmanın bile lafı edilemezdi,hem bunca ülke gezeceksin ha adama gülerlerdi.Çocukluğumda bundan 25 yıl önceleri iki yabancı turist motosikletlerle avrupadan gelmişlerdi.Çünkü o dönemlerde onlar bizlerden önce teknolojiyle tanışıyor -görenekleri . Arkadaşlarla başlarına toplanmış meraklı gözlerle bakıyorduk motosikletli gezginlere ...Yıllar geçti artık bizim çağımızda Ülkemizden de avrupa ve diğer ülkeler hatta Afrikalara ,farklı kıtalara kadar motosikletle uzun soluklu geziler yapabilecek kültür oluştu .
Bree Aslanlar! çekilin Avrupa Türk gençliği kendini aştı artık! tur sırası bizde.
Gökşin ! abi eline sağlık destan gibi bir gezi raporu yazmış sın eksik bulamadık ki soru soralım.
Adamlar aşmış abi ,ver elini Avrupa ,ver elini italya ,venedik,ver elini Balkanlar iki haftada bir tur şirketine beni dolaştır desen yorar.
Yalnız son resimde jack daniels i pet bardakla mundar etmişsiniz birdaha görmeyeyim olmasın bir daha.Monparnasta ciminin kaberesinde bir duble viski içseydiniz bu olmaz dı tabi ki. neyse yine de iyi
ahan da bir eksik buldum gördününüzmü! |
Ahmet hocam teşekkürler.. Bu gezi öncesinde senin de gelmek istediğini çok iyi biliyorum. Bazen şartlar müsait olmaz, ertelemek zorunda bırakılırsın... Ama bu içindeki ateşi söndürmez, bilakis her geçen gün daha da alevlendirir. İnşallah çok yakında seninle de turumuz olacak. Ama yarın ama öbürgün.
Enduro ruhu içimizde olduğu sürece; içinde 'yolculuk' kelimesi geçse bile ben heyecanlanıyorum. Bazı şeyler vardır, kitaplarda yazar, okursun ama yetmez. Bazen gidip onu yaşaman lazım, dokunman lazım, o atmosferi soluman lazım. Bu yurt dışı gezimizde merak ettiğim ve kafamdaki bir çok soruya yanıt buldum. Birçok konuda düşüncelerim değişti, önyargılarımdan kurtuldum. Çok iyi oldu ve her insanın bunu bir kere bile olsa yaşamasını arzu ederim. Hani derler ya 'Çok okuyan değil çok gezen bilir' gerçekten doğu bir cümleymiş. Jack Daniel's olayına gelince; Erol yanında özel visky bardağı getirmiş ancak topcase'de nasıl olduysa kırılmış. Belki gazeteye sarmış olsaydı sorun olmayacaktı. Pet bardaklarla olayı geçiştirdik, fena da olmadı. Şartlar bize uymayınca biz şartlara uyduk mecburen
Sağlıcakla hocam, rapor daha bitmedi devam edecek
Aldebaran demiş ki: |
Abi cok guzel gezmissiniz. İcim gitti. Allah tekrarina, guzeline erdirsin |
Çok sağol Serdar hocam darısı sizlerin başına. Umarım en kısa zamanda dilediğiniz motosikleti alır ve kafanızdaki seyahati/turu gerçekleştirirsiniz.
Kimbilir belki de hep birlikte çıkarız yollara
Birbirimizi tamamlar ve tecrübelerimizden faydalanırız. _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
leventsen Tecrübeli Üye

|
Tarih: Sal Ağu 12, 2014 9:22 am Mesaj konusu: |
|
|
gökşin hocam ve senin nezninde tüm seyahate katılanlar
çok güzel gezi olmuş, özellikle şehir dışı, dağlar, kasabalar göller i görünce
medeniyetin sadece şehirler yapmak değil, köylere dağlara kadar herşeyi götürebilmek, sadece şehirde değil, köylerde de insanca yaşayabilmek olduğunu bir kez daha görüyor insan..
elinize kolunuza sağlık, devamını bekliyoruz.. _________________ levent sen
Piaggio FLY 100 beyaz 2012, Bodrum
BMW F650 GS sarıkız 2004, Ankara
http://motorsiklettutkum.blogspot.com/ |
|
Başa dön |
|
 |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Sal Ağu 12, 2014 1:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
leventsen demiş ki: |
gökşin hocam ve senin nezninde tüm seyahate katılanlar
çok güzel gezi olmuş, özellikle şehir dışı, dağlar, kasabalar göller i görünce
medeniyetin sadece şehirler yapmak değil, köylere dağlara kadar herşeyi götürebilmek, sadece şehirde değil, köylerde de insanca yaşayabilmek olduğunu bir kez daha görüyor insan..
elinize kolunuza sağlık, devamını bekliyoruz.. |
Levent hocam öncelikle iyi dileklerinize teşekkür ederim. Yazdıklarınıza katılmamak mümkün değil, şehir dediğiniz yerde zaten herşey var bunu görebiliyorsunuz. Ama dağ köyleri ve kasabalarda gördüklerim beni büyüledi. Hatta bir ayrıntıdan bahsedeyim; Alplerde restaurantda mola verdik, hem manzaranın doyumsuz keyfini yaşayalım, hem de bir şeyler yiyelim içelim istedik. O sırada arabasının arkasına bağlı römorkuna eski bir at arabasını yüklemiş bahçesine götüren orta yaşın üzerinde evli çift gördük. 'Evlerinin bahçesinde bir köşeye dekoratif olarak koyacak ve bu nostaljiyi görsel bir şölene dönüştürecekler' düşüncesi bile mutlu ediyor insanı...
Kısacası bakıyorsunuz, evler rengarenk, bahçeler yemyeşil, yollar tertemiz, heryerde çiçek kokusu, insanlar birbirine saygılı, büyüleyici bir manzara ve hepsini kucaklayan bir kültür ve medeniyet var. Olması gereken... Bizde neden olmasın? diye düşünmeden edemiyor insan. _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|