Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
sem42 Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Tem 02, 2014 4:52 pm Mesaj konusu: Konyadan Selamlar.. |
|
|
Merhaba Benım Adım Semıh Soyadım Yılmaz Konyadan katılıyorum 20 yasıdayım enduro motorlarına karsı bır sevgım basladı bunun sureklı olacagınıda ınanıyorum sızın sıtenızıde tesaduf buldum ve cok hosuma gıttı burada butun arkadasları tebrık edıyorum Ben yenı bır motor almayı dusunuyorum 5.000 7.000 civarı olacak bırsey sızınde sormak ıstedım bana ne onerebılırsınız.. Benı Sıtenıze Kabul ettınız ıcın Teşekkur Ederım. Herzaman Dostluk VE beraberlık bızımle olsun. Teşekkürler |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
ozcane Katılımcı Üye

|
Tarih: Prş Tem 03, 2014 12:30 am Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldin Semih |
|
Başa dön |
|
 |
bora33 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş Tem 03, 2014 10:11 am Mesaj konusu: |
|
|
daha önce motorsiklet tecrübeniz var mı? ayrıca boy olarak 1,70 üstü olmanız avantajlı olabilir diye düşünüyorum malum yüksek motorlar. Konya'da enduro dükkanı diye bir mekan var Osman abinin oraya bir uğra istersen hem fikir edinirsin hemde belki 2.eldeki motorlardan kulllanma imkanı bulup seçimini daha da netleştirebilirsin. _________________ One Life.Live It. |
|
Başa dön |
|
 |
Special Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş Tem 03, 2014 10:32 am Mesaj konusu: |
|
|
Foruma hoşgeldin kardeş .Motosiklet cenneti Konya ya selamlar _________________
 |
|
Başa dön |
|
 |
sem42 Yeni Üye

|
Tarih: Cum Tem 04, 2014 11:42 am Mesaj konusu: |
|
|
bora bey Teşekkur ederımm soyledıklerınız ıcın enduro dukkanını osmanı abıyı tanıyorum onlardan tabıykıde yardım alarak hareket edıyorum ve boyum 1.75 onlarla beraber bı kac gez daglara cıkmıstım cok ayrıntlılı olmasada bıraz bılgım vardır Teşekkur ederım |
|
Başa dön |
|
 |
|
|