Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Kayıt: Aug 09, 2012 Mesajlar: 573 Nerden: Samsun Atakum OFFLINE
Tarih: Prş Hzr 26, 2014 8:29 am Mesaj konusu:
Hosgeldin Tolga, super tenere dusunme derim, sana fazla gelecektir. Ama sorunun cevabini da vereyim. Arada fazla bir fark yok senin olculerin icin. Ama yukseklik olarak. Tenere daha ince yapili ve her turlu yola gelir, sirf yoldan cikmak icin cikilir gibi bir durusu var. Super tenere neticede 1200cc alet, yol ister. Ayrica tenere nin tasarimi bence su an piyasadaki en kendine ozgu tasarim.
Tarih: Prş Hzr 26, 2014 10:10 pm Mesaj konusu:
Aldebaran demiş ki:
Hosgeldin Tolga, super tenere dusunme derim, sana fazla gelecektir. Ama sorunun cevabini da vereyim. Arada fazla bir fark yok senin olculerin icin. Ama yukseklik olarak. Tenere daha ince yapili ve her turlu yola gelir, sirf yoldan cikmak icin cikilir gibi bir durusu var. Super tenere neticede 1200cc alet, yol ister. Ayrica tenere nin tasarimi bence su an piyasadaki en kendine ozgu tasarim.
söylediklerine katılıyorum. Super tenere'yi ne bütçem ne de tecrübem kaldırabilir:)
Sadece bi fikir oluşturması için fotoğrafı ekledim. Şuan ki hedefim xt660z tenere. O ön farını beğendim mi, beğenmedim mi karar veremiyorum:) Bi gün bakıyorum sempatik görünüyo, diğer gün hırçın duruyo, başka bi gün gülüyo gibi. Çok enteresan. Ama hoşuma gitmeye başladı.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız