Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
SULH Yeni Üye

|
Tarih: Pts Hzr 23, 2014 10:06 pm Mesaj konusu: Herkese merhaba ben Tolga:) |
|
|
Arkadaşlar, abilerim, ablalarım merhaba:)
Ben Tolga, 24 yaşındayım. 1 yıldır motosiklet kullanıyorum.
Honda CBF 150 şuan ki ve ilk motosikletim:)
Motor kullanmayı bu motorla öğrendim.
12bin küsür km oldu.
Bi sonra ki sezona mt07 düşünüyodum fakat sonradan gerçektende istemediğimi farkettim. Ben hızı değil gezmeyi seviyorum.
Enduro almaya karar verdim.
NC750x veya xt660x tenere düşünüyorum.
İşe gidip gelicem ve haftalık iznimde yakın iller, yıllık iznimde de bi kaç kaçamak.
Arkadaşlarım yıllık izninde uçakla antalyaya gidip 10 gün eğleniyor, ben de mesela antalya ya motorla gidip orada gezip tekrar motorla geze geze dönmek istiyorum. Hal böyleyken mt07 elendi
Şunuda söyliyeyim her ne kadar cbf150 kullanıyo olsamda, gördüğüm kadarıyla benim cüssemde olanlar pekte küçük motorla başlama taraftarı değil
Fakat benim hatalarımı telafi ettiğini veya bi aceminin hataları kurtarabileceği seviyeye indirdiğini hissettim ilk başlarda.
Boyum 193 kilom 123
Motorumu satıp geri kalan kısmını kredi ile tamamlamayı düşünüyorum.
Cbfden sonra nc750x için veya 660x tenere için araya 250lik bi motor tecrübesi koymalı mıyım? Yoksa tepkileri ss kadar olmadığı için cbf tecrübem yeterli olur mu?
Baya uzatmışım kusura bakmayın
Altta benim ve motorumun bi kaç fotoğrafı var.
 |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
sero35 Değerli Üye

|
Tarih: Sal Hzr 24, 2014 9:17 am Mesaj konusu: |
|
|
hoşgeldin,keyifli şürüşler |
|
Başa dön |
|
 |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Çrş Hzr 25, 2014 10:48 am Mesaj konusu: |
|
|
Tolga aramıza hoşgeldin.. öncelikle iyi forumlar dilerim
Motosiklete başlangıç olarak çok iyi bir seçim yaparak 150 cc tercih etmen harika olmuş.
Sonrasında, zaman içerisinde etki-tepki ve seninde km tecrübelerini de yoğurarak daha iyi bir sınıfa atlaman kaçınılmaz
Ténéré'ye gelince Yamaha'nın Türkiye şartlarında binilecek orta sınıftaki en güzel makinesi diyebilirim.
Ne dağda bayırda üzer, ne de yolda bırakır! Sen maceraya hazırsan o zaten doğuştan maceracı.
Ki sende boy maşallah 1.93 bu motosiklete oturduğunda ayakların yere tam basacaktır.
Bence fazla düşünme - kafanı karıştırma git al bu motosikleti ve gez...
Yakıt tasarrufu inanılmaz; Neredeyse YBR 125 gibi sarfiyatı var dediğimde herkes salladığımı zannediyor ama bu böyle.
İster inanın ister inanmayın ama uzun yolda yaptığım testlere göre 100 Km yakıt tüketimi 3,75 Lt (90-120km/sa. hız limitlerinde)  _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
ozcane Katılımcı Üye

|
Tarih: Çrş Hzr 25, 2014 1:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldiniz |
|
Başa dön |
|
 |
SULH Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Hzr 25, 2014 11:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
TA6B demiş ki: |
Tolga aramıza hoşgeldin.. öncelikle iyi forumlar dilerim
Motosiklete başlangıç olarak çok iyi bir seçim yaparak 150 cc tercih etmen harika olmuş.
Sonrasında, zaman içerisinde etki-tepki ve seninde km tecrübelerini de yoğurarak daha iyi bir sınıfa atlaman kaçınılmaz
Ténéré'ye gelince Yamaha'nın Türkiye şartlarında binilecek orta sınıftaki en güzel makinesi diyebilirim.
Ne dağda bayırda üzer, ne de yolda bırakır! Sen maceraya hazırsan o zaten doğuştan maceracı.
Ki sende boy maşallah 1.93 bu motosiklete oturduğunda ayakların yere tam basacaktır.
Bence fazla düşünme - kafanı karıştırma git al bu motosikleti ve gez...
Yakıt tasarrufu inanılmaz; Neredeyse YBR 125 gibi sarfiyatı var dediğimde herkes salladığımı zannediyor ama bu böyle.
İster inanın ister inanmayın ama uzun yolda yaptığım testlere göre 100 Km yakıt tüketimi 3,75 Lt (90-120km/sa. hız limitlerinde)  |
Diğer arkadaşlara da sizede teşekkürler, hoşbulduk.
Tenere'de yakıtı üzmeyen bi makina olduğunu görüyorum. Benim kullanımımda da inşallah sizin ki gibi istatistiklere ulaşırım.
Super tenere ile şöyle bi fotoğrafım var. Boy aynı fakat kiloda azalma var...
Cbf 150nin ebatından dolayı aynalara bakamaz oldum, fotoğrafım yok denicek kadar az motorun üstündeyken:) şaka bi yana artık küçük ebatta motor istemiyorum.
Super tenere ile tenere arasında ebat olarak çok büyük fark var mı?
 |
|
Başa dön |
|
 |
|
|