Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Aldebaran Kıdemli Üye

|
Tarih: Cmt May 31, 2014 7:10 am Mesaj konusu: |
|
|
1.79 ile cok sıkıntı cekeceginizi sanmiyorum. Yuksektir ama amortisorler oturur.ayrica on cataldzn gerekirse birkac santim indirebilirsiniz. Orjinal lastikleri dislidir. Surekli asfaltta kullanacaksanizlastikleri degistirebilirsiniz. En iyisi mondiale gidip bi oturun uzerine.
Tahminen tum kiyafetler icin 1000-1500 yeter. Kabaca kask 500, bot 250, eldiven+pantalon+ceket 500, diger malzemeler 250 gibi.
Sordugunuz motoru ise bilmiyorum. Bence ikinci el alin zaten. Acimayin en azindan. |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
pelletizer Demirbaş Üye

|
Tarih: Cmt May 31, 2014 12:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
arikan, İlk motorun olacaksa ve bütçe 5000 ayırıyorsanikinci el yuksek model ybr,sbf150 almaya çalış,çin motoruna o paralara yazık bence,ileride takas yapabilirsin başka motorlarla lakin çin motorunu kabül etmezler,ayrıca korumaya ayırdığın bütçe çok iyi kaliteli ürünler alabilirsin,kolay gelsin.slmr  _________________
  |
|
Başa dön |
|
 |
arikan Yeni Üye

|
Tarih: Cmt May 31, 2014 9:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aldebaran, pelletizer, İkinize de teşekkür ederim, değerli yorumlarınız için, sanırım bende YBR den yana kullanacağım tercihimi, motordan anlamadığım için 2. el istemiyorum, en azından bir arıza olursa da benim elimde olsun ne olduğunu bileyim, içime kurt düşmesin. Takas olayını da hatırlatmanız çok iyi oldu pelletizer, ben o şekilde değerlendirebileceğimi pek düşünmemiştim.
Son olarak özellikle kask, mont, bot konusunda önerebileceğiniz marka, modeller varsa çok işime yarar, acemiliğimin bedelini cebimiz çekmesin. |
|
Başa dön |
|
 |
pelletizer Demirbaş Üye

|
Tarih: Pts Hzr 02, 2014 8:50 am Mesaj konusu: |
|
|
arikan, Kask olarak :HJC,MARUSHIN veya 200 tl civarı LS2 içten güneş vizörlü fulface kask olabilir (kask kafada dönmemeli ve çok sıkmamalı dikkat et),giyim olarakçok seçenek mevcut,rukka,dainese,alpinestar,clover vb gibi markaların fiyatları yüksektir şimdilik bütçeye göre diğer alternatiflere bak.internette araştır ,ilgilendiklerini not al çok malzeme bulacaksın afyon soğuktur dört mevsimlik içten termal korumalı tekstil ceket ve korumalı termal içlikli pantolon almaya bak.Bir,iki gününü ayırıp istanbula gitmelisin üstüne fit olmalı aldıkların netten siparişlerde sorun yaşayabilirsin,izmirdede bulabilirsin yalnız bu işin merkezi istanbul,slmr _________________
  |
|
Başa dön |
|
 |
pelletizer Demirbaş Üye

|
|
Başa dön |
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|