Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
aerdal Tecrübeli Üye

|
Tarih: Sal May 06, 2014 8:22 am Mesaj konusu: |
|
|
Selamlar Hakan KArdeş;
Öyle bir rota yazmışsın ki sanki benim bilgisayarıma girip yol bilgilerimi almışsın diyeceğim. Aynı rotayı takip edeceğiz. Tek fark yusufeli tarafına dönmeyip artvin'den Batum.'a orada nda Ayder ve Uzungöl rotalarını izleyecek olmamız. Çok fazla Toprak yola gireceğimizi sanmıyorum çünkü bir arkadaş Chopper tarzı motorla gelmeyi düşünüyor. Rota kesinleşince tekrar seninle iletişime geçmek isterim. _________________ Eskiden ER 5 vardı...
TDM 850... Tork Dostu
850 büyüdü 900 oldu |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
hakan_czy Katılımcı Üye

|
Tarih: Sal May 06, 2014 6:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
aerdal demiş ki: |
Selamlar Hakan KArdeş;
Öyle bir rota yazmışsın ki sanki benim bilgisayarıma girip yol bilgilerimi almışsın diyeceğim. Aynı rotayı takip edeceğiz. Tek fark yusufeli tarafına dönmeyip artvin'den Batum.'a orada nda Ayder ve Uzungöl rotalarını izleyecek olmamız. Çok fazla Toprak yola gireceğimizi sanmıyorum çünkü bir arkadaş Chopper tarzı motorla gelmeyi düşünüyor. Rota kesinleşince tekrar seninle iletişime geçmek isterim. |
yola çıkmazdan önce mutlaka haber verin uzun göl yaylasının tepesine çıkan bir orman yolu var mutlaka çıkın birde yusufelinden isterseniz ayder yaylasına kaçkar eteklerinden yollar var inanılmaz manzaralar görmenizi isterim yusufelini es geçmeyin derim üstelik chopper toprak yolda gitmez diye bişey yok ben bir çok gezimiş cbf le yapmıştım gayet iyi patika dere tepe gidiyor.tabi sabırlı ve daha dikkat gerekiyor sizin rotayı 2012 yazında yaptım batuma geçememiştik pick-up ve karavanla (pick-up babamın üzerine olduğu için) batuma kadar size eşlik edebilirim tabi uygun görürseniz daha sonra ayder üzerindeki yaylalardan ispir tarafına geçerim yahut geçeriz neyse ayrıntılar yoldada konuşulur.teşekkürler. |
|
Başa dön |
|
 |
ugurcan77 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Çrş May 07, 2014 4:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hep gitmek istedigim fakat bir turlu planlayamadigim ender yerlerden.
Cok guzel olmus fotolar  _________________ Uğurcan
XL200 Honda (Cok gecmis)
KLR650 C (Gecmis)
2014.5 KLR650 siyah(Now)
Yamaha Super Tenere (Future)
ugurcan77 at gmail |
|
Başa dön |
|
 |
hakan_czy Katılımcı Üye

|
Tarih: Çrş May 07, 2014 6:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
ugurcan77 demiş ki: |
Hep gitmek istedigim fakat bir turlu planlayamadigim ender yerlerden.
Cok guzel olmus fotolar  |
TEŞEKKÜRLER |
|
Başa dön |
|
 |
|
|