Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Cum Nis 18, 2014 10:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
hakan_czy demiş ki: |
hoşbulduk haziran-temmuz gibi vandan doğu beyazıt,Iğdır,kars,Ardahan,çıldırgölü,Şavşat asfalt olmak üzere şavşattan sonra yayla yolları ve patikalardan karçal dağları eteklerinden meşhur manzarasıyla beni büyüleyen karagöle varmak istiyorum oradanda Yusufeli ispir üzeri Bayburt,(ispire gitmişken rafting de yapıcam arkadaş bulabilirsem raftinge en az 4 kişi lazım)gümüşhane sonrası vana dönüş yada sivasa kadar sürüp oradan vana geri dönmek niyetindeyim veyahut istanbul.Not:karagöl sonrası rota değişikliği yapalabilirim kesin deil katılacak arkadaşları bekliyorum fakat buralarda pek cesaretli motorcu bulamıyorum neyazık |
Rota çok güzel aslında, bence o rotayı yapmak isteyen arkadaşlar vardır ancak tarihler belki uymayabilir. Sen yine de umudunu kaybetme. Ve ayrıca şunu da unutma; grup gezilerinin artıları olduğu kadar eksileri de vardır. Bazen tek başına yolculuk yapmanın keyfini hiçbirşeyde bulamazsın. İstediğin yerde dur istediğin yerde hareket et kimseye bağımlı olmuyorsun  _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
suzeko Suzuki Grubu

|
Tarih: Cmt Nis 19, 2014 9:25 am Mesaj konusu: |
|
|
Hoş geldin hocam Çılgınız biz ) _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
 |
hakan_czy Katılımcı Üye

|
Tarih: Cmt Nis 19, 2014 6:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
Birinci demiş ki: |
Biri Yusufeli mi dedi? hey memleketim hey ne çok özledim en büyük hayalim benimde izmirden yola çıkıp yusufeline gitmek ama sporcu hayatı malesef hep engel oluyor.. Bol bol fotoğraf bekliyoruz hocam inşallah güzel bir tur olur senin adına. |
güzel tur olacakta yalnız çıkmamak lazım neolur neolmaz biarıza olur kalırız dağ başında asfalttan gitsem hiç çekinmem ama asfalt beni açmıyor neyse ortak bulamassak tek çıkacağım Yusufeli çok güzel bir yer daha öncede gidip rafting yapmıştım sen bilirsin yusufeliden kaçkarlar üzerinden ayder yaylasına patika yada dağ yolu varmı? beni bilgilendirirsen çok sevinirim maps ta bişey gözükmüyorda |
|
Başa dön |
|
 |
|
|