Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Aldebaran Kıdemli Üye

|
Tarih: Pzr Nis 06, 2014 8:32 am Mesaj konusu: Duke 390 |
|
|
Arkadaslar, fuar cekilisindeki monster bana ciksin diye herkes gibi hayal kurarken, Duke 390 arkadadima cikti. Bizde bu motora binecek kimse yok. Satacagiz. Su an spormoto nun fiyat listesinde 7.000 euro gorunuyor. Haftaya teslim alinca fiyatini belirleyip satayacagiz. Motor hic binilmemis ve mumkun oluyorsa plakasi takilmamis olacak. Dokunmayacagiz yani. İlgilenen olursa elden cikartalim. 10.000 tl civarina kadar mantikli endurolarla takasa girebiliriz.
Bu arada diger hediyeler icin sonuc aramayin, daha aciklanmadi, bizimkini cekilisten sonra telefonla aramislar. |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
vennecm Değerli Üye

|
Tarih: Pzr Nis 06, 2014 10:45 am Mesaj konusu: |
|
|
Duke 390 çok güzel bi motosiklet diyorlar neden satıyorsunuz ki yakıtı da gaz yeyişide iyiymiş duyduğuma göre _________________ Hasan Durmaz
Bizde Motorraşkı War
GS |
|
Başa dön |
|
 |
Aldebaran Kıdemli Üye

|
Tarih: Pzr Nis 06, 2014 11:52 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben o parayi o motora baglamam. 17 bin liraya mt7 varken hele de. Ayrica o paraya tenere aliniyor sifir. O yuzden bu motoru ozellikle isteyen biri olmali kullanacak olan. Ayrica duke 390 duke 200 ile bire bir ayni. Daha once denedim. 187 boy ve 105 kilo ile motor kayboluyor altimda. Arkadasim ise zaten motorcu degil. Kismet iste. |
|
Başa dön |
|
 |
vennecm Değerli Üye

|
Tarih: Pzr Nis 06, 2014 1:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşıma çıktı yazmıssınız o yüzden demiştim.buranın üyeleri endurocu adı belli zaten duke ü satma demek mantıksız olur ben arkadaşınız açısından söylemiştim.neyse hayırlısı _________________ Hasan Durmaz
Bizde Motorraşkı War
GS |
|
Başa dön |
|
 |
Aldebaran Kıdemli Üye

|
Tarih: Pzr Nis 06, 2014 2:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evet ama yine de talibi olabilir. Oncelikle zaten galeriyle halletmeye calisacagiz. Dedigim gibi arkadasim motorcu degil, kısmet iste. Araba alacak, ona para lazim. |
|
Başa dön |
|
 |
|
|