Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
esved Değerli Üye

Kayıt: Apr 23, 2011 Mesajlar: 82 Nerden: İstanbul - Nişantaşı
|
Tarih: Cmt Mar 29, 2014 12:07 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar hepinize güzel bir haberim var.
İstanbul'da ki satıcı bugün bizi aradı ve motorun satılmadığını söyledi, hemen bir görüşme ayarladık veeeeee EMRE motorunu geri aldı. Şu anda karakolda, yarın tüm detayları paylaşacağım.
Gerçekten çok mutluyum, motorun durumunun çok iyi olmadığını söyleyebilirim ama olsun beraber üstesinden geleceğiz...
erarslan, kardeşim sende özelden bana numaranı atarsan ilk fırsatta Emre ile birlikte seninle bir araya gelmek isteriz, tekrar tekrar teşekkürler... |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Cmt Mar 29, 2014 5:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok sevindim inanın kendi motosikletimi bulmuş kadar mutlu oldum
İnşallah tekrarı yaşanmaz. Gözünüz aydın  _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
erarslan Katılımcı Üye

|
Tarih: Pzr Mar 30, 2014 12:01 am Mesaj konusu: |
|
|
esved demiş ki: |
Arkadaşlar hepinize güzel bir haberim var.
İstanbul'da ki satıcı bugün bizi aradı ve motorun satılmadığını söyledi, hemen bir görüşme ayarladık veeeeee EMRE motorunu geri aldı. Şu anda karakolda, yarın tüm detayları paylaşacağım.
Gerçekten çok mutluyum, motorun durumunun çok iyi olmadığını söyleyebilirim ama olsun beraber üstesinden geleceğiz...
erarslan, kardeşim sende özelden bana numaranı atarsan ilk fırsatta Emre ile birlikte seninle bir araya gelmek isteriz, tekrar tekrar teşekkürler... |
Aha super olmuş , çok geçmiş olsun tekrardan. Ya tanışmak istemişsiniz benle ama ben istanbul dışında yaşıyorum  |
|
Başa dön |
|
 |
vennecm Değerli Üye

|
Tarih: Pzr Mar 30, 2014 11:11 am Mesaj konusu: |
|
|
Hadi geçmiş olsun.Kimsenin başına vermesin Mevla _________________ Hasan Durmaz
Bizde Motorraşkı War
GS |
|
Başa dön |
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|