Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
VİRAJLARIN KUTSAL KİTABINI OKUYUN YADA BİLEĞİ BUKMEĞİ İZLEYİN ) _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK
Kayıt: Aug 09, 2012 Mesajlar: 573 Nerden: Samsun Atakum OFFLINE
Tarih: Cmt Mar 15, 2014 10:05 pm Mesaj konusu:
suzeko demiş ki:
VİRAJLARIN KUTSAL KİTABINI OKUYUN YADA BİLEĞİ BUKMEĞİ İZLEYİN )
Bilegi bulmek derken twist of the wrist'i mi kastettin suzeko? O vidyolarin turkcesi var mi, ya da kitabin turkcesi? Ben aramistim ama bulamadim. Sonra ebay de mi bir yerde 9$ a ikinci el buldum, getirttim. İngilizce tabi. Cok pist agirlikli bir kitap ama.
bende eğitim aldığımda ve videoları izlediğimde kesinlikle kabul edmedim, hatta ilk duyduğumda pist yarışlarında kullanılan özel bir teknik falan gibi gelmişti...
inanmadım tabiiiki..
sonra boş bir arazi bulup denemeye karar verdim, inanılmazdı ilk olduğunda resmöen yüzümde ki sırıtışı unutamam..
fakat aynısını eşime de söylüyorum kesinlikle inanmıyor ve denemekte zorlanıyor..
özellikle ani bir engelden kaçış manevrası yaparken faydasını gördüğümü söyleyebilirim, sertçe vurduğunuzda nasıl birdenbire döndüğüne inanmak ta zor, anlatmakta..
hiç tartışmaya gerek yok, inanmamıştım ama inanmaya inanmaya test ettim, kesinlikle çalışıyor.. _________________ levent sen
Tarih: Pts Mar 17, 2014 11:40 am Mesaj konusu:
Valla aslında konunun pek inançla itikatla ilgisi yok. Ön tekerleğin bu davranışı fizikte "açısal momentumun korunumu" olarak adlandırılıyor. Özetle, içinde dönen cisimler bulunan bir sistem, bu dönüş hareketini muhafaza etmek ister. Kontrayı verdiğimizde ön tekerleğin değişen pozisyonuna karşılık motorun geri kalanı zıt yöne yatıyor.
Şurada açıklaması var:
Tarih: Pts Mar 17, 2014 1:23 pm Mesaj konusu:
cyclespirit, eline sağlık güzel ve faydalı bir paylaşım olmuş. _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız