Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
atmaca53 Katılımcı Üye

|
Tarih: Sal Arl 24, 2013 8:11 pm Mesaj konusu: AFRİKA TVİNİM İCİN TEKNİK YARDIM |
|
|
MOTORUM BOŞTA ROLANTIDA CALIŞIRKEN SES YAPIYOR DEBRAYJA BASTIĞIMDA KESİYO SESİ BİDE SEYİR HALİNDE DEVİRDEN BİRAZ DÜŞÜNCE TEKRAR GAZ VERDİYİMDE LAK LAK DİYE ARKA DİŞLİYE VURUYOR SAN Kİ ZİNCİR BOLMUŞ GİBİ İNŞALLA ANLATABİLDİM YARDIMINIZI BEKLİYORUM |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
turkizmir Demirbaş Üye

|
Tarih: Çrş Arl 25, 2013 3:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
burası gezi topiği ama, motor grubu içinde bu başlığı açarsanız çok daha hızlı cevap alabilirsiniz. Hoş sitede kimse kalmadığından zor cevap alırsınız ~ |
|
Başa dön |
|
 |
lastman Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Arl 30, 2013 12:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bunun birden çok sebebi olabilir,motor boşta rolantide çalişirken zincirden yapiyor olamaz.En yakin ihtimal debriyaj tasindan olabilir..Değişirse ses kalmaz.Bir ikinci ihtimal,seyir halinde düşük devire indiğinde ve gaz vermiyorken ses basliyor gaz verince kesiliyorsa grup dislilerin başindaki frezeli milin üzerinde ön dîşliyi tutan frezeli bir pul vardir onu siyirmiş yada siyirmak üzere olduğu icin ses yapar.
Honda yetkili servis ile siparis verirsen bir haftaya elinde olur. _________________ C.D
İstanbul
Afrika 98 |
|
Başa dön |
|
 |
atmaca53 Katılımcı Üye

|
Tarih: Pts Arl 30, 2013 9:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
teşekkür ederim carşabbagünü debriyajı baktırıyorum ön dişli dediyin puluda söylerim tekrarsağ olun |
|
Başa dön |
|
 |
ozanzumrut Değerli Üye

|
Tarih: Cmt Oca 18, 2014 12:25 am Mesaj konusu: |
|
|
aynı sorun bendede var sonuç ne oldu peki? |
|
Başa dön |