Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
hayalet1925 Yeni Üye

|
Tarih: Pts Ekm 21, 2013 5:45 pm Mesaj konusu: İzmir den merhaba |
|
|
Merhaba arkadaşlar ben İzmir den Umut bir fabrikada işçi olarak çalışıyorum.Yıllardır arkadaşlarımın motorlarıyla kendimi avuttum.En sonun da gerekli bütçeyi ve tabi ki (benim en zorlandığım kısım bu) eşimin rızasını alarak bir motor almaya karar verdim.Nette yaklaşık 3 ay gezindikten sonra bu işin göründüğü kadar kolay olmadığını ve acil profesyonel yardım almam gerektiğini anladım.Sitenizi de bu aramalar sırasın da fark ettim özellikle de TÜRK İZMİR kullanıcısının yorumları beni çok etkiledi.İnşallah hem alacağım motor hem de daha sonraki zaman zarfın da sürekli fikir alış verişin de bulunuruz.Her keze hayırlı günler |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Pts Ekm 21, 2013 9:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
Umut aramıza hoşgeldin.
Sanırım 2.ci el bir motosiklet almayı düşünüyorsun, ya da mesajından ben öyle anladım...
O zaman işi bilen biriyle veya ustanı da yanına alarak gitmende ve incelemende fayda var.
Bu arada sitemizde "ikinci el motosiklet alırken nelere dikkat edilmeli" başlıklı yazılara da göz atabilirsin.
Şimdiden sana kolay gelsin.. işin zor olan kısmını halletmişsin (eşin alınmasın sakın) gerisi nasıl olsa hallolur diyorum ben  _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
pelletizer Demirbaş Üye

|
Tarih: Sal Ekm 22, 2013 11:46 am Mesaj konusu: |
|
|
hayalet1925,Hoş geldin iyi forumlar  _________________
  |
|
Başa dön |
|
 |
sero35 Değerli Üye

|
Tarih: Prş Ksm 07, 2013 10:06 am Mesaj konusu: |
|
|
hoşgeldiniz |
|
Başa dön |
|
 |
arslaner_35 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Çrş Ksm 27, 2013 8:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hosgeldin arkasim umarim en yakinda istedigin tarzda bir motor alir ve aramiza katilirsin _________________ Hüseyin ARSLANER
İZMİR
TA XL 650 2008 Bordo |
|
Başa dön |
|
 |
|
|