Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
erdem_35 Tecrübeli Üye
|
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
TA6B Yamaha Grubu
|
Tarih: Cum Ksm 15, 2013 10:52 am Mesaj konusu: |
|
|
Erdem amörtisör şıkır şıkır görünüyor harika olmuş eline sağlık
Bloğunu ziyaret ettim ve eminim benim gibi sıkı takipçilerin vardır..
Yamaha'nın sana TENERE plaketi takdim etmesi lazım diye düşünüyorum yalan yok
Ön amörtisörleri ne zaman değiştiriyorsun? Biraz mola ver kardeşim bunlar ciddi paralar gerçekten... _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
|
|
Başa dön |
|
|
erdem_35 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cum Ksm 15, 2013 4:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler Gökşin, yol hazırlıkları için yapmam gereken konulardı. Evet hatırı sayılır ücretler ödüyorum bazen, bazende arkadaşlar maliyetine yardımcı oluyor bazı imalatlarda tamamen destek veriyorlar. Ön yaylar yolda .. Blogunu inceledim bu arada harika .. Benimde bir alman kurdu var. |
|
Başa dön |
|
|
TA6B Yamaha Grubu
|
Tarih: Pzr Ksm 17, 2013 11:40 am Mesaj konusu: |
|
|
Haklısın Erdem, bu aksesuar ve modifiye işlerinin sonu yok.. Sektör acaip çalışıyor bildiğin gibi değil. Bir kaptırdınmı kendini takıp takıştırıyorsun.
Motosiklet bile yeniden doğuyor resmen. Bu arada bizim koca danamız Oscar'ımız 17 aylık oldu.
Alman Çoban Köpeğini bende çok severim, liseli yıllarımda bende de vardı bir tane hala unutamadım onu.
Bu canların hepsi ayrı güzellikte. Ama ahtım var eğer bahçeli müstakil bir evim olursa Golden yanında kurt büyütmeyi çok istiyorum.
Ne yalan söyleyim apartmandan sıkıldım iyice.. _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
|
|
Başa dön |
|
|
ventus Değerli Üye
|
Tarih: Pzr Ksm 17, 2013 12:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
modifiye güzelde erdem insan içinden ne gerek vardı dıye soruyor cunkı amortısor konusu motosıkletın kondısyonunu ciddi anlamda bozuyor....yol endurolarında mantıklı bır ıs ama arazı agırlıklı motorlarda hep sorun omustur umarım ıyı secım yapmısındır .1 ay sonra söküp eskıyı takmada .nese ahyırısı olsun |
|
Başa dön |
|
|
|
|