Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
ventus Değerli Üye

|
Tarih: Prş Ağu 22, 2013 2:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
tabıkıde değil ama tek sılındır 130 140 a cıkınca otoyolda sıkıntılı oldugunu duydum koltuk seklıne bak herkez aynı seyı dıyor ama bu transalple kıyaslaması yanı yolculuga cıkılmaz dıye bır sey yok sadece torku cok dıgerı daha ıpeksı gıder ama cok yer tabıkıde aklı olan her endurocu tenere alır gercekten cok yönlü bir motosıklet ama yuksek bırazda sert kullanımlı 0 km alıcaksan gıt 2005 2006 r1200 gs al o paraya bulunur kralı o dur her sartta ama yok dersen gıt al tenere tabıkıde transalpla 150 km 1 mola verırısen tenere ıle 100 km bır verrısın erdem35 nıcklı bır arkadas var forumda ona mesaj at yıllarca transalp bındı sonra satark 0 km tenere aldı o konuyla ılgılı baslık var gır orda oku yazılanları ama mutlaka o cocuga sor o tenreyle mogolıstan fılan gezı yapıcaktı baslıkta USTEN FORUMLAR I TIKLA ORDA SATILIK -ALINIK BÖLÜMÜ VAR TIKLA ONU Tenere xtz 660 Arıyordum & Alındı BÖLE BIR BASLIK VAR OKU AYRICA ORAYA MESAJ YAZ |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
canislupus Yeni Üye

|
Tarih: Prş Ağu 22, 2013 3:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tesekkurler Ventus,
Bir Harley'ci olarak vibrasyon ve gurultuye oldukca alisigim, ve cok uzun yol yaptim Harley'ler ile
Simdi Harley'den sonra bindigim her motor konforlu ve yumusak geliyor, vibrasyon hissetmiyorum bile, yakit tuketimleri harika
Asfalt yolda, canta ve yolcu ile 120km yapsam konforlu bir sekilde bana yeter....tek derdim arka koltugun yolcu icin konfor saglamasi....Yamaha'yi aradim, Tenere icin test surusu yok....yakin cevremde Tenere'si olanda yok...
Yeni kasalari cok guzel, tek basima araziye dusunmeden vuracagim bir motor.....bahsettigin konuyu okuyup arkadas ile iletisime gecmeye calisacagim.
Tesekkurler, |
|
Başa dön |
|
 |
ventus Değerli Üye

|
Tarih: Prş Ağu 22, 2013 4:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
var olmaz mı ama uzun hıkaye banda aynı ayarı cektıler sonra tenere geldı diye telefon actılar |
|
Başa dön |
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|