Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
SUNRISE Katılımcı Üye

Kayıt: Jul 21, 2007 Mesajlar: 36 Nerden: Beşiktaş/istanbulllllllllllllll
|
Tarih: Prş Ksm 01, 2007 11:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
izci demiş ki: |
Bu motorum artı ve eksilerini sayacak yok mu? Ben de çok istiyorum bu motordan yaw..!! |
Evet ya bende şu anki kilometrelerimi bu motora geçebilmek için yapıyorum. Herkes uzak dur diyor ama yokmu bir bilen bu motoru anlatsın bize yahuuuu  |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
Sahinoz Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pzr Şub 03, 2013 8:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
Heyt be 2007'den beri aklimda olan motoru 2013'te aldim sonunda, eski mesajima denk gelince hikayenin sonunu tamamlamadan gecmeyelim dedim dedim, haydi hayirli olsun  |
|
Başa dön |
|
 |
legedama Katılımcı Üye

|
Tarih: Pzr May 05, 2013 3:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
muhteşem bir makine almışın bende burgman 400 var fakat ona bindim yamanlar dağında tırstım cok agresif arka lastil adete toparağı paramparça yapıyor tam arazi makinesi hayırlı olsun kardeşim |
|
Başa dön |
|
 |
hercul3367 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts May 13, 2013 9:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
beş yılda geçse hayaline kavuşmuşsun
allah hayırlı etsin,biz çıkalım kerevetine.  _________________ Bahar bulaştı ya hayata, ağaca, suya, içimde öyle bir seyahat kımıldıyor ki, diren
direnebilirsen.Yüreğim bavulunu toplamış çoktan; ruhum sırtlamış çantasını."Uzaklar" çekiyor
içimdeki seyyahın tasmasını.
[img]http://i885.photob |
|
Başa dön |
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|