Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
ferhatdemir Katılımcı Üye

|
Tarih: Çrş May 01, 2013 9:29 am Mesaj konusu: acil yardım bmw f 650 gs |
|
|
arkadaşlar ankarada işinin ehli bmw ustası arıyorum bilgisi olan varmı bu konuda yardım beklıyorum |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
savasarts Değerli Üye

|
Tarih: Çrş May 01, 2013 12:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bir ustayı beğenip tavsiye etmek veya hakkında olumsuz konuşmak görecelidir. Kisişiden kişiye, sorundan soruna, durumdan duruma değişir. Kimisi için fiyat önemlidir, kimisi için işçilik. Uygun fiyata iyi işçilik ise zor yanyana gelen şeylerdir.
Dolayısıyla benim beğendiğim ustayı başkası beğenmeyebilir.
Eğer İstanbul'da arıyorsanız. Küçükçekmece-Sefaköy'de Erdoğan ustayı tavsiye edebilirim. Bir de, Anadolu tarafında da Yenisahra'da Mustafa Usta var (Touratech-Türkiye) İkisi de çok iyi ustalardır. ikisine de yaptırdığım işlerden çok memnun kaldım. En azından dürüst ustalardır. Yapmadıkları işi yapmış gibi söylemezler.
Mustafa usta, Ankara Borusan'dan ayrılma bir ustadır. Birçok kişinin Ankara'dan kalkıp, İstanbul'a servise geldiğini duydum. Daha çok boxerler ve yeni F650GS ve F800GS lere bakıyor diye biliyorum.
Erdoğan usta ise, yakın zamana kadar, nekadar polis BMW'si varsa elinden geçmiştir. O yüzden oldukça deneyimlidir. Bir bakışta teşhis koyar. Eski-yeni, Boxer veya değil ayırt etmez. _________________ BMW F650 (1996) |
|
Başa dön |
|
 |
ferhatdemir Katılımcı Üye

|
Tarih: Çrş May 01, 2013 1:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
yorumun için teşekkür ederim ama bıze ankarada lazım iyi ustadan kastımız bızım motorlaımızdan anlayan astronomık rakamlar sözylemeyen işini düzgün yapabılın bırı sonucta bu motorların tamıri ve bakımı bu işten anlamayan birine emanet edılemez borusanında durumu orta ... bizim sıkıntımız elektronık tesısatın kontrol edılmesı suan bı sıkıntısı yok ama kabloların fılan elden gecmesı lazım bıde sibop ayarı gerekıyo |
|
Başa dön |
|
 |
savasarts Değerli Üye

|
Tarih: Çrş May 01, 2013 2:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kusura bakma, "Ankara'da" kısmı gözümden kaçmış. _________________ BMW F650 (1996) |
|
Başa dön |
|
 |
turkizmir Demirbaş Üye

|
Tarih: Çrş May 01, 2013 7:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
Subaplarin ayari yok unutma. Şim var onlarda ayarlari kendi otomatik olarak yapiyor. Zaten sana subap ayari yaptik derlerse bil ki soyuluyorsun.subaplar sadece ust kapak taslanirsa yeni mesafe icin egzantrik zincir boslugunu almak icin uygun şim lerle ayarlanir o kadar. eger subap sesinden sikayetin var ise yagin evsafini kaybetmiştir, kullandigin yag dogru degerlerde degildir, filtren tikalidir yeterli yag geciremedigi icin kulbutor yagsiz kaliyor ve elemanlar cabuk isiniyor ve sogumadiklari icin artik yanmaya baslayip ses uretmeye basliyorlardir. Yada sogutma sisteminde yetersizlik vardir motor yeterli soguyamadigi icin asiri isinip elemanlarin tolerans bosluklarini astigindan ses sakirdama takirdama lakirdama tok tok tok otme sesi duyabilirsin....sistem kusursuz degilse harici sesleri duymak kacinilmazdir. |
|
Başa dön |
|
 |
|
|