Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
suzeko Suzuki Grubu

|
Tarih: Cmt Nis 13, 2013 10:30 pm Mesaj konusu: Kendi tasarım ve imatım çeşitli koruma ekipmanları :) |
|
|
Merhabalar sevgili dostlar,
Hobi olarak eşe, dosta yaptığım koruma elemanlarından bazılarını sizlerle paylaşmak istedim. Tasarımlarım piyasadaki alışılmış standart ürünlerden daha farklı olduğundan kimi arkadaşların çok hoşuna giderken, kimileri de beğenmeye biliyor. Dedim ya hobi ve kendini tatmin ön planda olduğundan ürünler de kendine özgün oluyor.
Örneğin 1200 GS ler için 4-5 ayrı çeşit tasarım yaptım. Bakalım beğenecek misiniz. Yorumlarınızı bekliyorum.
Bursa’dan bir dostum için yaptığım XJR 1200 radyatör koruma.
İzmir’den bir arkadaşımın K1200R ına radyatör koruması. Biri krom kaplama, diğeri statik fırın boya.
Türkizmir için yaptığım 1100 gs far koruması. (çok hoşuma gitti)
Yine İzmir’den bir arkadaşımın F 800 R ı için ön amortisör kütüğünün çirkinliğini gizleyecek bir kapak.
İzmir’den bir arkadaşımızın NC 700 X i için Radyatör koruma.
Bursa’ya KTM Duke 200 için Radyatör koruması
Bunlar da 1200 GS ler için far korumalar. Bunlardan başka 1100, 1150, 1200 ler için rad. Korumaları da var. Tabi 1150 far koruması da var.
Dediğim gibi yorumlarınızı bekliyorum. _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK
En son suzeko tarafından Cum May 10, 2013 9:26 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Cmt Nis 13, 2013 11:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
Erkan hocam eline sağlık yeni yaptığın far korumaları müthiş olmuş
Benim fikrim; gerek tasarım gerekse görsel olarak 10 numara  _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
Aldebaran Kıdemli Üye

|
Tarih: Pzr Nis 14, 2013 8:08 am Mesaj konusu: |
|
|
Suzeko elinensaglik muhtesem olmus. Ama keske motorlarin uzerinde takili gorseydik |
|
Başa dön |
|
 |
ero__ Katılımcı Üye

|
Tarih: Pzr Nis 14, 2013 11:47 am Mesaj konusu: |
|
|
"Şakamısınız yaaaa" dedim bakarken Hobiye bak Maşallah. Tourtech örnek alsın biraz kendi markasını basmaktan başka işler yapsın da motosikletin logosunu basıversin...
Beğenmeyen kimmiş vallah merak ettim  |
|
Başa dön |
|
 |
suzeko Suzuki Grubu

|
Tarih: Pzr Nis 14, 2013 1:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler arkadaşlar, beğenmenize sevindim.
Aldebaran hafta içi fotoları çekip motorların üzerindeki resimleri de atarım. _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
 |
|
|